Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentjurčani s trojkami preko Triglava


Ekipa Šentjurja je sinoči v tekmi s Triglavom, ki je njihov neposredni tekmec za uvrstitev v končnico, pokazala dobro strelsko predstavo in je korak bližje svojemu cilju.

Skupaj so zadeli kar 22 trojk ob 55-odstotni učinkovitosti, na drugi strani pa so jih Kranjčani le pet.

Domači so v Hruševcu že po petih minutah povedli z dvomestno prednostjo, po prvi četrtini pa so vodili za ducat točk. Z zabijanjem kapetana Nejca Zupana je domača prednost že v 13. minuti presegla dvajsetico. Do konca polčasa ni prišlo do rezultatskih nihanj, ob glavnem odmoru je razlika znašala 22 točk.

Naslednji mejnik so Šentjurčani s trojko Ožbeja Glavana dosegli v 27. minuti, ko so povedli za 30 točk. V zadnjem kvartalu so se gostje približali na 21 točk. Prav tako so več priložnosti za igro dobili manj izkušeni igralci. Prav ob koncu tekme je tribune navdušil Tilen Mulej, ki je po zgrešenem poskusu za tri Luke Gunzeka po odbiti žogi stekel zunaj polja 6,75 in iz obrata, ob zvoku sirene, zadel trojko.

Šentjur : ECE Triglav 96:68 (24:12, 24:14, 26:20, 22:22)

Čevizović 24, Glavan 21, Zupan 13, Belko 12, …

V ponedeljek, 18. marca, bo ob 18. uri ekipa Podčetrtka začela tekmo v Škofji Loki. V soboto, 23. marca, bo Rogaška ob 19. uri začela domačo tekmo s Kranjčani, Šentjur pa gostovanje na Polzeli.