Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prolon Šmarje: trgovina, Telekomova poslovalnica in ustvarjalni grafični studio

Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio Prolon, ki ponuja celovite storitve od grafičnega oblikovanja do malo in velikoformatnega tiska ter tiska na tekstil in platno. Ponašajo se tudi z visokokakovostnimi nalepkami za vozila in še številnimi drugimi kreativnimi storitvami.

Leta 2017 je ekipa podjetja Prolon prevzela obstoječe posredniško mesto podjetja Telekom Slovenije. S svežim pristopom so prenovili grafično podobo, trgovino pa obogatili z raznoliko ponudbo. Ta vključuje širok izbor mobilnih telefonov in dodatne opreme, poleg tega pa nudijo tudi strokovno svetovanje, prodajo ter servis mobilnih telefonov in računalnikov. Njihovo bogato ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.prolon.si.

“Motor” uspešnega podjetja sta, vključno s svojo ekipo, vedno nasmejana Nina in Matej Lončarič.

S prijaznostjo in ustrežljivostjo svoje ekipe so v kratkem času s poslovalnico pridobili prepoznavnost v širšem okolju. Kljub temu niso počivali, saj so leta 2021 razširili svojo dejavnost na področje grafičnega oblikovanja in tiska. Poleg tega so dobro uveljavljeni tudi na področju izdelave nalepk, ki jih že izbirajo večja podjetja na Kozjanskem.

V poslovalnici vas navadno pričakata Mateja in Petra, v kolikor pa potrebujete svetovanje na področju grafičnega oblikovanja, vas napotita v zgornje nadstropje k Marku.

 

To o izkušnji z njihovim podjetjem pravijo v Gostilni Krpan:

S podjetjem Prolon d.o.o. sodelujemo na področju tiska, mobilnih telefonov, računalnikov in ostale tehnične opreme, kjer se vedno znova izkažejo za izjemno zanesljive in strokovne. Iskreno jih priporočamo vsem, ki iščejo kakovostne rešitve in profesionalen pristop.

 

“NOVOST”: Grafični studio Prolon

Ponujajo vrhunske storitve na področju grafičnega oblikovanja, vključno z ustvarjanjem vabil, čestitk, tabel, transparentov in logotipov. Po dogovoru izdelajo tudi celostno grafično podobo podjetja.

Fotografijo lahko natisnejo tudi na platno.

Na področju tiska zagotavljajo maloformatni tisk za vizitke, vabila, letake, zloženke ter velikoformatni tisk za plakate in transparente (do širine 160 cm). Ponašajo se tudi s tiskom na tekstil, vključno z otroškimi oblačili, majicami in delovnimi oblačili. Strankam omogočajo tudi tiskanje fotografij vseh dimenzij, vključno z velikimi dimenzijami do širine 100 cm, tudi na platno. Specializirani so za tiskanje na skodelice, puzzle, vrečke, pisala in druge izdelke, kar pomeni, da so tudi odlična izbira tudi za poslovna darila.

Prolon ponuja tudi izdelavo nalepk, ki so dostopne na njihovi spletni strani Kupinalepko.si. Na tej spletni strani so na voljo avto-, moto- in stenske nalepke. Poleg tega omogočajo tudi personaliziran tisk nalepk, prilagojen potrebam različnih podjetij; njihovih vozil ali drugih poslovnih zahtev.

Z njihovimi storitvami je zadovoljnih tudi veliko lokalnih podjetij.

 

S Prolonom redno sodeluje tudi podjetje Lagerhof, kjer pravijo:

Sodelovanje s Prolonom nam je v veliko zadovoljstvo, saj so ažurni, redni in kvalitetni. Vedno najdejo rešitve, s svojimi idejami, pa mnogokrat pripomorejo k še boljšem končnem izdelku!

 

Podjetje Prolon se ukvarja še z mnogimi drugimi projekti

Vendar to še ni vse, kar ponujajo. Poleg tega so pravi naslov za urejanje vašega doma ali poslovnega prostora, saj izvajajo tudi diamantno vrtanje in preboje skozi stene. Za unikatne bodije in majice obiščite njihovo spletno stran Najin svet.si, medtem ko lahko v trgovini  odkrijete tudi dišeče parfume.

 

KONTAKT:

POSLOVALNICA IN TRGOVINA:

  • [email protected],
  • 041 364 535,
  • osebno: na naslovu Rogaška cesta 27, od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, v soboto pa med 8. in 12. uro,
  • ponudbo si lahko ogledate na www.prolon.si.

GRAFIČNI STUDIO:

VRTANJE:

 

Prolon, informacijske storitve, d.o.o.