Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 18. 3. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

ŽALIL MEDOBČINSKEGA INŠPEKTORJA

Dne 13. 3. 2024 so morali policisti posredovati v kraju Senovica, kjer se je občan nedostojno, nesramno in žaljivo vedel do medobčinskega inšpektorja, ki je opravljal uradne naloge. Občanu je bil izdan plačilni nalog.

VOZIL BREZ VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA IN POD VPLVIOM ALKOHOLA

Istega dne je patrulja PP Šmarje pri Jelšah v kraju Mestinje ustavila in kontrolirala voznika tovornega vozila, ki je vozil tovorno vozilo, čeprav ni posedoval ustreznega vozniškega dovoljenja. Prav tako mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal več alkohola v organizmu od dovoljene vrednosti. Zaradi opisanega mu je bilo vozilo na kraju zaseženo. Zoper kršitelja pa so na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.

POŠKODOVAL MU JE OGRAJO

15. 3. 2024 so policisti posredovali v kraju Vrenska Gorca, kjer je občan svojemu sosedu namerno poškodoval žičnato ograjo. Zoper občana so na pristojno okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

VLOMI V PARKIRANA VOZILA

V kraju Vrenska Gorca so policisti na parkirišču znanega gostišča obravnavali več vlomov v parkirana vozila. Iz vozil je storilec odtujil gotovino ter bančne kartice, nakar je na bankomatih opravil dvige.

Vse občane policisti pozivajo, da v svojih vozilih ne puščajo vrednejših predmetov in gotovine, prav tako naj ne puščajo na vidnih mestih torbic, nahrbtnikov oz. drugih stvari, kar bi lahko pritegnilo pozornost vlomilcev.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

17. 3. 2024 so policisti v kraju Bistrica ob Sotli obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Z zbranimi obvestili ter opravljenim ogledom kraja nesreče je bil ugotovljen in izsleden povzročitelj, kateremu je bil tudi izdan plačilni nalog.