Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina, od 27. 2. do 3. 3. 2024


Objavljamo poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina za minuli teden

Rogatec, 27.2.2024

Policisti so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo in pri tem zasegli nekaj kosov streliva za katerega kršitelj ni posedoval ustrezne orožne listine. Zoper kršitelja bo uveden postopek o prekršku.

 Rogaška Slatina, 1.3.2024

Policisti so bili obveščeni o vdoru v informacijski sistem enega izmed slatinskih hotelov. Neznanci so na sistem namestili virusni program in tako onemogočili delo. Pri tem je nastala večja materialna škoda.

Rogaška Slatina, 1.3.2024

Policisti so opravili ogled prometne nesreče v kateri je voznica osebnega avtomobila trčila v psa, ki je na kraju poginil. Pes ni bil ustrezno označen – čipiran, zato policisti zbirajo obvestila o lastniku psa.

Podplat, 2.3.2024

Policisti so obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi nepravilne strani vožnje voznice, ki je pri tem trčila  v nasproti vozeče vozilo. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog zaradi povzročitve prometne nesreče, pri drugi voznici pa so policisti ugotovili, da je vozila pod vplivom alkohola. Začasno so ji odvzeli vozniško dovoljenje, ji prepovedali nadaljnjo vožnja ter ji izdali plačilni nalog.

Rogatec, 2.3.2024

Policisti so vozniku neregistriranega kolesa z motorjem le tega zasegli, saj ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. O sankciji in usodi vozila bo odločalo sodišče.

Rogaška Slatina, 2.3.2024

Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo iz katere so neznanci odtujili denar in nakit. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Rogaška Slatina, 3.3.2024

Občan je prijavil, da ga je neznanec ogoljufal pri spletnem nakupu telefona. Sledil je njegovim navodilom ter večkrat vpisal svoje podatke bančne kartice. S tem ga je neznanec oškodoval za 1800 eur.