Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 19. 3. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina v zadnjem tednu dni.

Kostrivnica, 12. 3. 2024

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je voznik osebnega avtomobila trčil v avtobusno postajo in oglasni pano ter s kraja odpeljal. Na kraju so policisti našli sledove pobeglega vozila ter nato vozilo na območju Policijske postaje Slovenske Konjice tudi izsledili. Zoper povzročitelja prometne nesreče bo uveden postopek o prekršku.

Rogaška Slatina, 12. 3. 2024

Policisti so intervenirali v slatinskem gostinskem lokalu, kjer sta se sprla partnerja. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Lovnik, 16. 3. 2024

Policisti so imeli v postopku voznika neregistriranega motornega kolesa, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Vozilo mu je bilo zaseženo in izdan plačilni nalog. O sankciji in usodi vozila bo odločalo sodišče.

Rogatec, 16. 3. 2024

Policisti so bili obveščeni o dogodku, kjer se je ženska z nožem porezala po rokah. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do spora med znancema. Pri tem sta bila oba poškodovana. Policisti še zbirajo obvestila.

Kostrivnica, 17. 3. 2024

Policisti so bili obveščeni o ugrizu psa, ki je pritekel z dvorišča ter v hrbet trikrat ugriznil psa, ki ga je lastnik na povodcu sprehajal. Skrbnici psa je bil izdan plačilni nalog.