Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Osebnost leta Rogaških novic Nejc Šuc, nagrada za življenjsko delo Ivanu Cajzku


V začetku tedna so v Galeriji Kulturnega doma Rogaška Slatina z razglasitvijo rezultatov ter podelitvijo priznanja zaključili letošnjo akcijo Osebnost leta Rogaških novic za leto 2023. Ta je potekala že trinajsto leto zapored.

Bralci tega lokalnega tednika so za osebnost leta izbrali Nejca Šuca iz Šmarja pri Jelšah, ustanovitelja podjetja Lagerhof. Med nominiranci so bili še Blaž Černelč, Stanko Drofenik, Nejc Gradišar, dr. Andreja Kozmus, Sebastjan Osojnik, Nani Poljanec, Skupina Mi2, Tanja Šeligo Drame in Marija Zupanec.

Tako so nominacijo Nejca Šuca predstavili v Rogaških novicah:

Šuc se je na podeljeno nagrado odzval na Facebooku, rekoč:Hvala vsem, ki ste me podprli in glasovali zame kot osebnost leta 2023 v časopisu Rogaške novice! Ta častni naslov mi pomeni veliko, in brez vaše podpore ne bi bil mogoč.”

Podjetje Lagerhof je leta 2022 ustvarilo 13,4 milijona evrov prometa in imelo dobrega pol milijona čistega dobička. Rezultatov poslovanja za leto 2023 v javnih evidencah še ni.

Ustvarjalci Rogaških novic so tradicionalno podelili tudi priznanje za življenjsko delo, pri katerem prejemnika izbere uredništvo tega časopisa. Letos je priznanje šlo v roke lani upokojenega gradbinca Ivana Cajzeka iz Rogaške Slatine.

Spomnimo, Ivan Cajzek je bil januarja izbran za najvplivnejšo osebnost v našem tradicionalnem letnem izboru 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja.

Utrinki s podelitve (vir foto: FB profil Rogaških novic)