Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Naj karateisti leta 2023 tudi iz naših krajev


Pred tednom dni so v Velenju izpeljali prireditev Naj karateist 2023, kjer so podelili priznanja za dosežke v tem športu.

Iz Karate kluba Kozjansko in Obsotelje sta bila povabljena Miha Jurak in Leon Sodin.

Leon Sodin in Miha Jurak; foto: KKKO

Miha Jurak je v letu 2023 postal pokalni zmagovalec v kategoriji kata najmlajši, Leon Sodin pa je postal pokalni zmagovalec v športnih borbah v kategoriji mlajši kadeti.

Oba sta bila skozi leto 2023 izjemno konstantna pri nastopanju na različnih tekmovanjih. Tako, da sta popolnoma zasluženo osvojila laskava naziva. Gre za res izjemno veliki priznanji na nacionalnem nivoju, ki jih podeljuje nacionalna Karate zveza Slovenije.

Pri KKKO so ob tem čestitali: “To je samo potrditev vajinega dela. Sta vestna, predana, složna in vzor vsem.”

Na prireditvi sta bila med prejemniki priznanj tudi Tajda in Tadej Mavsar, ki trenirata pri Karate klubu Seki v Slovenskih Konjicah.

Tajda je drugo leto zapored prejela dva pokala za dosežke v državnem pokalnem tekmovanju, in sicer za prvo mesto v kategoriji posamezno kata – kadetinje in prvo mesto ekipno kata – kadetinje.

Tadej Mavsar je prejel pokal za prvo mesto ekipno kata – mlajši kadeti, v ekipi je sicer sodeloval kot pridruženi mlajši član ekipe – deček.

Iz Karate kluba Bushido Rogaška Slatina sta bila v Velenju med prejemniki priznanj dva karateista.

Vinko Juraja je med mlajšimi kadeti v kategoriji posamezno kata prejel pokal za prvo mesto

Med mlajšimi kadeti je 2. mesto pripadlo Tilnu Šternu.