Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na proslavi materinskega dne v Podčetrtku otroci poskrbeli za večer poln prisrčnosti, veselja in smeha (foto, video)


Bližamo se 25. marcu, s tem pa materinskemu dnevu. V pričakovanju praznika so v Podčetrtku pripravili prireditev, kjer so pred svojimi mamicami in drugimi sorodniki nastopili otroci.

Večnameska dvorana v Podčetrku je bila na petkov zvečer polna radostnih otrok in njihovih staršev. Mladi so svoje nastope v luči praznika posvetili svojim mamicam in jim s tem izkazali ljubezen. Seveda pa si mladih talentov niso prišle pogledati le njihove mame, temveč tudi atiji, babice, dedki in drugi sorodniki. Tekom prireditve, ki so jo vodili Lara, Benjamin in Rok, so otroci na odru recitirali, peli, plesali in igrali na instrumente.

Ena izmed plesnih točk.

Pred začetkom je na oder stopil župan Občine Podčetrtek Peter Misja, ki je vsem prisotnim mamicam namenil naslednje besede: “V mesecu marcu imamo različne praznike, posebej pa se spomnimo predstavnic nežnejšega spola. Ko v zadnjem času gledam različne prizore po televiziji ki se tičejo žensk, ko ženske jočejo zaradi svojih otrok, ko nimajo nikamor oditi, ko imajo res nesrečno življenje v času vojn, se lahko sam in tudi vi sami zamislite. Nekatere ženske v današnjem času res trpijo,” ob tem je dodal, da pri nas k sreči tako velikih problemov ženske nimajo, vendar pa moramo s skupnimi močmi reševati tiste, ki jih imajo.

Zaključil je z naslednjim: “Pa vendar, niso samo problemi, so tudi lepi trenutki in te lepe trenutke vam velikokrat naredijo vaši otroci, ki vam bodo tudi danes polepšali današnji večer.

Proti koncu je pristone nagovorila še Mojca Drofenik iz Krajevne skupnosti Podčetrtek, ki se je otrokom zahvalila za večer poln prisrčnosti, veselja in smeha, trem voditeljem pa podarila šopek rož. Voditelji so tudi njej izročili majhno pozornost v obliki cvetlic. Po koncu nastopov so otroci prejeli vsak svojo rožo, ki so jih podarili svojim mamicam, nato pa je sledila še pogostitev s hrano in pijačo.

Vabljeni k ogledu videa in fotografij z dogodka:

In še fotogalerija: