Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mlade rock zasedbe koncertirale na slatinskem odru


Mladinski center Slatna v Rogaški Slatini je bil v petek, 15. marca, prizorišče tekmovanja mladih glasbenih skupin z naslovom Fertik bitka.

Koncertni utrinek; foto: MSORS

V organizaciji Mladinskega sveta Občine Rogaška Slatina in mladinskega društva Aktivna mladina slatnska je dogodek štel kot del priprav izbora nastopajočih za avgustovski mladinski festival Fertik, ki bo doživel svojo peto izvedbo.

Na odru so se predstavili štiri mlade rock zasedbe, ki so imele na razpolago po četrt ure, da prikažejo svoje znanje. Najprej so nastopili DEMM, katerim so sledili Laufendorf Band, BibliBan in Cherry Flavoured.

Še en koncertni utrinek; foto: MSORS

Vrstni red so odločili glasovi občinstva. Največ so jih prejeli člani zasedbe DEMM, pred Cherry Flavoured, Laufendorf Band in Bibliban.

Kot je zapisala Špela Dragovan iz MSORS so vsi bendi za sodelovanje prejeli Fertik bobnarske palice in trzalice, prva tri mesta pa tudi pokale. Zmagovalni band DEMM si je izboril še nastop na avgustovskem petem festivalu Fertik.

Po nastopih je sledil še krajši t.i. jam session kjer so nastopajoči in občinstvo lahko uživali v bolj sproščenem vzdušju in se prepustili navdihu glasbenikov.

Takole pa je dogajanje zabeležil eden od obiskovalcev “veteranov”: