Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Raznolike zabavne aktivnosti za otroke in mladino v času zimskih počitnic 2024


Letošnje zimske počitnice so pred nami. V prihajajočem tednu se bo na Kozjanskem in Obsotelju odvijalo nemalo zabavnih aktivnosti za otroke. Kaj vse razni organizatorji v času od 26.02.2024 do vključno 01.03.2024 ponujajo, preverite v nadaljevanju.

Zavod TŠM Šmarje pri Jelšah bo med počitnicami za otroke nudil mnogo raznolikih dejavnosti. V ponedeljek bo od 8. do 12. ure potekala delavnica Prebudimo telo in duha, v torek pa se bo od 8. do 11. ure ustvarjalo z glino. Z delavnico Arhitekturice bodo nadaljevali v sredo od 8. do 11. ure, zadnja dva dni počitnic pa se bodo otroci vsak dopoldan od 8. do 11. ure lahko udeležili delavnice legorobotike. Več informacij najdete tukaj.

Konjeniški klub Rogatec

Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec za otroke med počitnicami pripravlja edinstven doživljaljski program. Otroci imajo možnost izbire med 8-urnim programom, ki bo potekal 28. in 29. februarja 2024, ter 2-urnimi doživljajskimi delavnicami, ki so na voljo 26. in 27. februarja 2024. Dejavnosti se bodo odvijale na Dvorcu Strmol, v Konjeniškem klubu Rogatec, v Muzeju na prostem Rogatec ter v Športnem parku Rogatec. Več o delavnicah preverite tukaj.

Za kulturno popestritev bodo poskrbeli v Knjižnici Rogaška Slatina, kjer bodo gostili Žiga X Gombača. V četrtek ob 17. uri bo otroke popeljal v svet pravljic in zgodb ter razkril nekaj skrivnosti o svojem življenju in ustvarjanju. Več informacij preverite tukaj.

Vir: Knjižnica Rogaška Slatina

V Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah bo v soboto, 2. marca ob 10. uri na ogled animirani film Miraculous Pikapolona & Črni maček.

Pestro dogajanje skozi cel počitniški teden bo ponujala Razvojna agencija Kozjansko. Aktivnosti se bodo izvajale v Aktivatorju, prostoru za mlade, ulica Dušana Kvedra 23 v Šentjurju, v Šmarju pri Jelšah in v Mariboru. Več informacij tukaj.

Knjižnica Šentjur v ponedeljek ob 9. uri otroke vabi na Lego delavnico za ustvarjanje iz Lego kock. Delavnice vključujejo strokovno vodstvo, individualne prilagoditve posamezniku, varstvo, malico in praktično nagrado. Več informacij tukaj.

Za udeležbo na nekaterih delavnicah so potrebne predhodne prijave.