Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pušeljc ljubezni 2024: Kvartet Pušeljc z gosti priredil magičen valentinov koncert (foto, video)


Na sobotni večer so v razprodani večnamenski dvorani v Podčetrtku nastopili člani Kvarteta Pušeljc, koncert pa je še dodatno popestrilo par drugih prepoznavnih imen slovenske glasbe.

Kvartet Pušeljc je ponovno priredil valentinov koncert Pušeljc ljubezni, kjer so poslušalcem s petjem pričarali magičen večer. Poleg njih so nastopili še Manca Špik, Ansambel Unikat ter Uroš in Tjaša, prireditev pa je s svojimi šalami popestril šmarski komik Aleš Novak. S pesmimi so nastopajoči zaljubljencem, pa seveda vsem drugim, pričarali konec tedna, ki si ga bodo brez dvoma še dolgo zapomnili.

Kvartet Pušeljc z Manco Špik

Poslušalci so vsaki glasbi namenili bučen aplavz, proti koncu pa so ob poskočnem petju Mance Špik še zaplesali. O vtisih po koncertu smo vprašali par obiskovalcev. Vsi so nam zaupali, da so na koncertu zelo uživali in da jim ni žal, da so prišli. Starejša gospa iz Podčetrtka je dodala še naslednje: “Ob vseh pesmih sem se imela res lepo. Na njihovem koncertu sem sicer bila že lani, pa če bo spet naslednje leto, bom tudi prišla.

Kvartet Pušeljc sicer izvira iz Šmarja pri Jelšah, sestavljajo pa ga Sebastijan, Blaž, David in Gregor.

Člani kvarteta so bili po koncu koncerta vidno navdušeni, zaupali pa so nam, da bodo podobno prireditev izpeljali tudi v prihodnjem letu. Celoten pogovor z njimi si poglejte v naslednjem videu, v nadaljevanju pa preverite še par utrinkov s samega koncerta.

Oglejte si še fotografije in videa z koncerta:

Ogled fotogalerije: