Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 21. 2. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina v zadnjem tednu dni.

Rogaška Slatina, 14. 2. 2024

Policiste so iz prevozniškega podjetja obvestili, da jim je neznanec ponaredil spletno stran in tako od njih prevzel več mednarodnih storitev. Policisti o kaznivem dejanju zbirajo obvestila.

Sveti Florijan, 15. 2. 2024

Policisti so intervenirali pri kršitvi javnega reda in miru, kjer je občan vpil na sosedo in jo zmerjal. Izdali so mu plačilni nalog.

Rogatec, 15. 2. 2024

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini. Osumljenemu so izrekli ukrep prepovedi približevanja, zoper njega pa bodo na tožilstvo podali še kazensko ovadbo.

Rogaška Slatina, 15. 2. 2024

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, v kateri je bil udeležen kolesar. Ta je padel, ko mu je pred kolo skočil pes. Policisti zbirajo obvestila o lastniku psa.

Rogaška Slatina, 16. 2. 2024

Policisti so obravnavali spletno goljufijo, kjer je neznanec slatinsko podjetje ogoljufal na način, da jim je sporočil lažne podatke enega izmed zaposlenih za nakazilo plače, kamor je bila ta tudi nakazana. Policisti zbirajo obvestila.

Rogatec, 20. 2. 2024

Policisti so v razmaku nekaj ur prijeli 25 državljanov tretjih držav, ki so nezakonito prečkali državno mejo. Vsi so v postopku izrazili namero za podajo vloge za azil.