Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Oslabljeni Podčetrtani v Ljubljani daleč od uspeha


Sinoči so košarkarji iz Podčetrtka gostovali v ljubljanskem Tivoliju, kjer je bila v tekmi državnega prvenstva domača Ilirija veliko boljši nasprotnik.

Obe ekipi sta igrali v okrnjenih zasedbah, kar pa se je bolj poznalo gostom. Ti so v začetku tekme zgrešili nekaj lahkih metov izpod obroča, kar so domači izkoristili za začetno vodstvo 11:0 in v prvi četrtini največ vodili za 12. Termalci so do konca kvartala prišli na tri točke zaostanka. Sredi druge četrtine je Ilirija ponovno ušla na 11 točk prednosti, ob polčasu pa je razlika znašala 9. V 32. minuti so se gostje približali na 43:40, nakar je sledila pobuda domačih, ki so do konca četrtine razliko povišali na 16. Razmerje moči se v zadnjem delu ni spremenilo.

Trener Davor Brečko je v izjavi po tekmi opozoril na slab izkoristek meta iz igre, ki je bil pri njegovih varovancih 34 %, domači pa so bili denimo pri 51 %.

Ilirija : Terme Olimia Podčetrtek 85:64 (22:19, 19:13,  24:17, 20:15)
Livadić in Škorjanc 13, Bratož in Pajk 11, …

Lestvico zagotavlja Sofascore

Državno prvenstvo se bo nadaljevalo konec februarja. Vmes sta na sporedu premora zaključek pokalnega tekmovanja in reprezentanco. Rogaška bo tako 15. februarja na Kodeljevem v Ljubljani igrala polfinalno tekmo s Krko.