Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

S koncerta Pegazovih muz v Rogaški Slatini (video)


Pegazove muze, slatinska vokalna skupina muzikaličnih deklet, ki je zadnja leta delovala z umetniško vodjo, Šmarčanko Kajo Bicskey, je v Kulturnem centru Rogaška Slatina v soboto pripravila koncert, ki so ga poimenovale 11 odtenkov ljubezni – za vsako pevko en odtenek. Nedavno so izdale tudi CD s tem imenom.

Dvorana je bila nabito polna.

Kako so pevke uživale, je razbrati iz njihovega FB zapisa:Bilo je čudovito, edinstveno, nepozabno, obarvano z 11 odtenki ljubezni.”

V čustvenem zapisu, z veliko skrčki in prijaznimi smajliji, so se muze zahvalile gostom, zboru Utrinek, za srčno petje in čudovito presenečenje. “Zelo smo vesele, da smo si lahko oder delile z vami. 🤗 Hvala tudi vsem muzastim otrokom, harmonikarju Matevž Pobežin ter naši napovedovalki, Neži Pobežin. Hvala vsem sponzorjem za podporo,” so še dodale.

Izrazile so še hvaležnost Petri Gabršček, ki je pogumno prevzela vodenje skupine za ta večer. “Seveda pa tudi brez pomoči drage predsednice Natalija Pobežin stvari ne bi mogle teči, kot so.”

Posebna zahvala je šla tudi Kaji Bicskey: “Včeraj je ni bilo z nami, vendar smo čutile njeno podporo na daljavo. Seveda nam brez njenega dolgoletnega truda in spodbud tega koncerta ne bi uspelo izpeljati. Tako da, hvala tudi tebi, Kaja!”
“Navsezadnje pa se najlepše zahvaljujemo tudi vsem vam, naše drago občinstvo, da ste si vzeli čas in ta večer preživeli z nami. Upamo, da ste se imeli lepo. Se vidimo kmalu,” so še zapisale.

“Muze, bile ste odlične. Vse pohvale tudi PZ Utrinek! Ter čestitke za odlično organizacijo koncerta ter hvala vsem obiskovalcem, ki ste napolnili dvorano do zadnjega sedeža,” je na Facebooku zapisal ljudski ustvarjalec Nani Poljanec in delil tudi video utrinke, katerim lahko prisluhnete spodaj.

Nekaj odzivov obiskovalcev:

Lidija: Pripravili ste nam nepozaben večer. Hvala! Se že veselim vašega naslednjega koncerta! Zelo lepo pa je bil prikazan prerez vašega delovanja od nastanka skupine do polnoletnosti! Bogate kreacije in izbor kadrov. Čestitam!”

Doroteja: “Bil je prav muzasto preživet večer. Predvsem pa tudi čustveno obarvan z vašimi gosti. Hvala MUZAM, da ste jim dale priložnost. Bilo je TOP.”

Jelena:Čudovit večer in doživetje. Čestitke vsem.”

Darja:Srčno in čudovito. Vsi smo imeli rosne oči. Čestitke in pogumno naprej. Dobra dela rodijo dobre stvari.”

Čez Šuštarski most:

Pustite nam ta svet …

Stand by me:

Dok je tebe:

Thank you for the music + Dancing queen:

Zvezde na nebu žare v izvedbi gostov: UTRINEK – pevski zbor oseb s posebnimi potrebami VDC Šentjur – enota Šmarje pri Jelšah & SOŽITJE