Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 29. 1. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

VLOM V HIŠO

Dne 22. 1. je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Tinskega. Neznani storilec je s silo vstopil v hišo in odtujil za več sto evrov gotovine. Policisti bodo z zbiranjem obvestil skušali ugotoviti storilca kaznivega dejanja in ga ovaditi na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA V PODČETRTKU

Dne 23. 1. je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nesreči v Podčetrtku. Policisti so na kraju ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznice osebnega avtomobila, ki je zapeljala na nasprotni vozni pas, kjer je trčila v drugo vozilo, v katero sta potem trčili še dve vozili. Na vseh štirih vozilih je nastala materialna škoda. Povzročiteljici so policisti na kraju izdali plačilni nalog.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

Istega dne je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prepiru med dvema občanoma na javnem prostoru v Mestinju. Policisti so po zbranih obvestilih ugotovili, da sta se osebi sprli zaradi parkiranja vozila. Pri tem je ena oseba drugo žalila in zmerjala na javnem kraju. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA V PODČETRTKU

Dne 24. 1. je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nesreči v Podčetrtku. Policisti so ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v vozilo pred sabo. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MURI V ŠENTVIDU

Dne 25. 1. je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prepiru v družini na območju Šentvida. Policisti so ugotovili, da sta se sprla in prerivala sorodnika. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA IZ STANOVANJSKE HIŠE

Dne 27. 1. 2024 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o tatvini iz stanovanjske hiše na območju Rakovca. Neznani storilec je v daljšem časovnem območju na neugotovljen način vstopil v starejšo hišo, ki se uporablja kot vikend, in odtujil nekaj gospodinjskih aparatov v vrednosti nekaj sto evrov.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI

Dne 28. 1. je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nesreči v Senovici. Policija je ugotovila, da je do prometne nesreče prišlo zaradi vožnje po levi voznice osebnega avtomobila, ki je trčila v nasproti vozeč osebni avto. Oba voznika in sopotniki so bili lažje telesno poškodovani, vozila pa so bila zaradi poškodb odpeljana z avtovleko. Za povzročiteljico je bilo na kraju ugotovljeno, da je vozila tudi pod vplivom alkohola. Podana bo kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.