Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 16. 1. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina v zadnjem tednu dni.

Rogaška Slatina, 8. 1. – vandalizem

Neznani storilec je zgradbo v centru Rogaške Slatine porisal z grafiti in s tem oškodoval lastnika objekta. Policisti zbirajo obvestila o neznancu.

Rogaška Slatina, 9. 1. – vloma

Policisti so opravili ogled vlomov v dve kleti stanovanjskih blokov. Neznanec si je prilastil več orodja.

Rogaška Slatina, 9. 1. – tatvina

Neznanec si je v eni izmed slatinskih trgovin prilastil orodje višjega cenovnega razreda in s tem oškodoval lastnika za okoli 450 evrov.

Spodnji Gabernik, 9. 1. – prometna nesreča

Policisti so obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti vožnje povzročitelja. V prometni nesreči se je drugi udeleženec lahko telesno poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 10. 1. – zaseg vozila

Policisti so vozniku zasegli tovorno vozilo, saj ga je vozil v času, ko mu je sodišče vozniško dovoljenje odvzelo. O sankciji bo odločalo sodišče.

Rogaška Slatina, 13. 1. – alkohol

Policisti so obravnavali dva voznika, ki sta pregloboko pogledala v kozarec in nato sedla za volan. Prvi je bil z 0,52 mg alkohola v litru izdihanega zraka še prehiter in je bil oglobljen za obe kršitvi. Drugi pa bo obravnavan na sodišču, saj je bila stopnja alkohola tako visoka, da mu lahko sodišče izreče tudi prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja.

SMUČANJE

Odprlo se je domače smučišče Janina. Veseli nas, da boste lahko smučali blizu doma, vendar vam svetujemo, da na smučišču upoštevate pravila varne smuke. Ravnajte po načelu vzajemnega spoštovanja in razumevanja in uporabljajte smučišče tako, da ne ogrožate sebe in drugih.

Na smučišču za red skrbijo nadzorniki ter občasno tudi policisti. Ravnajte po njihovih navodilih ter odredbah. Hkrati naj vas opomnimo, da na smučišče nikakor ne sodi alkohol in prepovedane droge. Svetujemo še, da pri smučanju uporabljate čelado, ki je za otroke do 14. leta obvezna.