Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podčetrtek ni uspel pripraviti presenečenja v Domžalah


Košarkarji Podčetrtka so v leto 2024 zakorakali s tekmo državnega prvenstva in gostovanjem v Domžalah pri Heliosu. Podčetrtani so se na obračunu 14. kroga dobro kosali s favoriziranimi Domžalčani, ki so se na koncu vendarle izkazali za pretrd oreh.

Kansai Helios Domžale : Terme Olimia Podčetrtek 93:85 (23:16, 15:23, 37:24, 18:22)

Podčetrtek: Atanacković 24, Bratož 18, Stoimenov 13, Struger 7, Pelko 6, Pajk 6, Švigelj 5

Gledalci so v domžalski športni dvorani spremljali izredno tesen prvi polčas, ki je pripadel Podčetrtku. Četa Davorja Brečka je na odmor odšla z minimalno prednostjo (38:39). Za odločilno se je nato izkazala tretja četrtina, v kateri so gostje iz Podčetrtka nasprotniku dopustili kar 37 točk oziroma le eno manj kot v celotnem prvem polčasu (75:63).

Termalci so sicer dobili zadnjo četrtino, toda kljub temu jim ni uspelo priti do svoje šeste zmage proti nekoliko zdesetkani zasedbi Domžal, ki je nastopila brez prvega podajalca Nejca Bariča in najboljšega strelca Blaža Mahkovica.

Pri Podčetrtku sta po točkovnem izkupičku izstopala Simo Atanacković (24 točk) in Domen Bratož (18 točk). Moštvo iz Podčetrtka kljub devetemu porazu ostaja na sedmem mestu, v sredo pa jih čaka nov zahteven nasprotnik, ko bodo v okviru pokalnega četrtfinala gostili novomeško Krko.

Lestvico zagotavlja Sofascore