Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kvartet Pušeljc na udaru: razbili so jim reklamo (foto)


Fantje Kvarteta Pušeljc, domačini iz šmarske in šentjurske občine, že več mesecev pridno vadijo za Valentinov koncert v športni dvorani Podčetrtek, 3. februarja. Energija okoli koncerta je pozitivna, a tokrat se jim je pripetila stvar, ki jih je razžalostila.

“Ne moremo mimo te objave,”so zapisali na Facebooku in nadaljevali: “Koncert, ki se približuje v celoti organiziramo sami s pomočjo prijateljev, družine in podpornikov. Ogromno prostega časa (če ne kar velike večine) v zadnjih mesecih z veseljem namenimo koncertu. In ker imamo pri tem seveda omejena denarna sredstva, izkoristimo vsako priložnost za promocijo. Ena taka je izredno efektivna reklama iz stiroporja v Šmarju na Belem.”

In nekaj slabega se je zgodilo ravno s to reklamo: “Žalostni in razočarani pa smo včeraj naleteli na prizor na fotografijah. Popolnoma uničena reklama iz stiroporja in poleg tega strgani plakati na plakatnih mestih nedaleč stran,” opisujejo vandalizem nad njihovim promocijskim materialom.

Kot pravijo ,se z mešanimi občutki sprašujejo ali je bil namen uničenja namerno škodovanje njihovemu koncertu ali zgolj vandalizem iz dolgčasa. “Upamo, da slednje,” dodajajo.

Kot še zatrujejo, bodo koncert speljali tudi brez te reklame. “Žalosti pa nas dejstvo, da nekdo iz hudobije počne stvari, da bi nekomu škodil.”

“Nič hudega, se vidimo v Podčetrtku,” zaključujejo z mislijo na 3. februarja, ko bodo zapeli svojim oboževalcem.