Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Veseli december v Šmarju otvorili otroci, zvečer še prižig lučk!


Z druženjem otrok Vrtca Šmarje pri Jelšah, učencev OŠ Šmarje pri Jelšah z vsemi podružnicami, učencev VIZ III. OŠ Rogaška Slatina in varovancev Varstveno delovnega centra Šentjur, enota Šmarje, se je pričel veseli december.

Otroci so namreč okrasili smrečice in sedaj je res vse pripravljeno za večerni prižig lučk, ki bo v Šmarju pri Jelšah ob 18.00 uri z otroškim rajanjem in nastopom Anike Horvat z bandom.

Na odru so se predstavili otroci z Vrtca Šmarje pri Jelšah, Sonček 10 in 11, s plesno točko Škrati nagajivčki, na katero so se pripravljali z vzgojiteljicami Barbaro Pelc, Sonjo Zobec, Marijo Kadenšek in Tanjo Zagorščak.

Učenka Osnovne šole Šmarje pri Jelšah Anastazija Čakš, iz razreda 2.c, je na odru zapela Uspavanko za Evo, nastopila pa je tudi vokalna skupina šestošolk, ki so zbranim zapele pesem Za božič kot otrok, avtorice Eve Boto.

Gregor Krajnc, direktor Zavoda za turizem šport in mladino Šmarje pri Jelšah, ki je tudi povezal vse sodelujoče je ob dogodku povedal:

Veseli me, da tako lepo sodelujemo in tako čarobno vstopamo v veseli december, že sedaj in tudi danes proti večeru, ko bomo ob 18.00 uri skupaj ob Prižigu lučk tukaj na ploščadi. Hvala vsem skupaj.

Zbrane je nagovoril tudi župan Občine Šmarje pri Jelšah Matija Čakš, ki je otrokom zaželel lep praznični december.

 

Vabljeni na Šmarsko ploščad tudi zvečer in s prižigom lučk in koncertom Anike Horvat vstopite v veseli december!

Vabljeni tudi na ostale dogodke v decembru.