Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Veseli december po šmarsko: sproščeno druženje krajanov šmarskih krajevnih skupnosti (foto)


V soboto zvečer se je na Šmarski ploščadi v Šmarju pri Jelšah odvil Veseli december po šmarsko, kjer so se srečali krajani krajevnih skupnosti šmarske občine.

Dogodek, kjer so za okusno hrano in pijačo poskrbele posamezne krajevne skupnosti, je bil namenjen veselemu in sproščenemu srečanju vseh krajanov. Ker pa se organizatorji zavedajo, da takšni dogodki za seboj običajno pustijo goro odpadkov, so pijačo tam točili v spominske skodelice, ki jih je bilo možno kupiti na licu dogodka, vsak pa si je lahko prinesel tudi svojo najljubšo in pil iz nje.

Stojnica ene izmed krajevnih skupnosti; foto: Tomaž Žnider

Na dogodku je sodelovalo vseh 10 krajevnih skupnosti občine Šmarje pri Jelšah, to so Dol-Spodnje Mestinje, Mestinje, Šentvid pri Grobelnem, Zibika, Kristan Vrh, Sladka Gora, Šmarje pri Jelšah, Lemberg, Sveti Štefan in Tinsko. Skozi celotni večer so prisotne ob toplih napitkih in slastnih priboljških zabavali člani Ansambla Murni, edinstveno priložnost so se imeli predstaviti tudi mnogi lokalni glasbeniki in plesalci, ki so jih izbrale krajevne skupnosti.

Direktor TŠM Šmarje zelo zadovoljen z izvedbo
Foto: Tomaž Žnider

Direktor Zavoda za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah Gregor Krajnc je bil izjemno hvaležen za tako dobro izveden dogodek: “Najprej bi se želel zahvaliti posameznim predsednikom in predstavnikom vseh 10 krajevnih skupnosti, ki so se odzvali ideji po druženju krajanov in pomagali organizirati odlično prireditev ter seveda županu Matiji Čakšu in Občini Šmarje pri Jelšah, ki so podprli idejo in pomagali pri realizaciji.

Zaključil je z naslednjim: “Izjemno bi pohvalil prav vse, ki so pripravil izjemno kuliso in ponudili lokalno kulinariko preostalim sokrajanom in obiskovalcem. Veseli me tudi, da se je predstavilo veliko število domačih glasbenikov in plesalcev. Očitno nas čaka še veliko dobrih zabav in druženj. Hvala in čestitke vsem sodelujočim!”

Foto: Tomaž Žnider