Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 11. 12. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Dne 4. 12. 2023 so policisti na Cankarjevi ulici v Šmarju pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo neznanega voznika neznanega vozila, ki je na parkirišču trčil v parkiran osebni avtomobil. Po trčenju je s kraja odpeljal in ni nudil podatkov lastniku parkiranega vozila. V zvezi s prometno nesrečo še zbirajo obvestila.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

Istega dne so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Na kraju smo ugotovili, da je kršitelj pri eni izmed trgovin na območju občine Šmarje pri Jelšah z roko udaril oškodovanca v glavo. Zoper kršitelja je bil uveden prekrškovni postopek.

VANDALIZEM V PRAVLJIČNI DEŽELI V OBČINI BISTRICA OB SOTLI

Dne 7. 12. 2023 so bili policisti obveščeni, da so neznani storilci v pravljični deželi v občini Bistrica ob Sotli poškodovali in uničili več okrasnih predmetov ter okrasnih lučk. Z dejanjem so povzročili večjo premoženjsko škodo. V zvezi s tem so obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

Dne 8. 12. 2023 so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v kraju Sodna vas. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem vlomil skozi okno in vhodna vrata v stanovanjsko hišo in iz nje odtujil večjo količino denarja in plašilno pištolo. V zvezi s kaznivim dejanjem še zbirajo obvestila.

NASILJE V DRUŽINI

Dne 10. 12. 2023 so bili policisti  s strani občanke občine Šmarje pri Jelšah obveščeni, da zunajzakonski partner nad njo že dlje časa izvaja psihično in fizično nasilje. Osumljenemu je bila izrečena prepoved približevanja, na podlagi katere se ne sme približati oškodovanki in njunim otrokom. Prav tako jih ne sme nadlegovati po komunikacijskih sredstvih. Po vseh zbranih obvestilih bodo o ugotovitvah obvestili okrožno državno tožilstvo.