Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podčetrtani zagrenili vrnitev Šentjurčanov v Hruševec


Košarkarji Šentjurja v tej sezoni nimajo največje sreče s tekmami, kjer nastopajo kot gostitelji. Zaradi obnove matične dvorane v Hruševcu so večino tekem igrali kot gostujoče ekipe, na nadomestnih domačih prizoriščih v okviru državnega prvenstva v Štorah in na Ponikvi pa niso okusili slasti zmage. Enako se je zgodilo sinoči, ko so odigrali prvo tekmo v hruševski dvorani, kjer so gostili sosede iz Podčetrtka.

Šentjurčani so bili v vodstvu samo v prvi četrtini, ko so za kratko vodili za eno oz. dve točki, sicer pa so imeli vseskozi pobudo tokrat razpoloženi Podčetrtani. Domači so v začetnem delu še uspeli izenačiti na 25, ob polčasu pa so gostje vodili za 9. V tretjem kvartalu je razlika narasla na 20, a so Šentjurčani pred zadnjo četrtino prišli na -12. Žarek upanja je za Šentjurčane posijal v 38. minuti, ko so se približali na 7 točk, a so gostje v končnici zanesljivo prevladali. Domačim se je precej poznala odsotnost kapetana Luke Lapornika.

Šentjur : Terme Olimia Podčetrtek 73:87 (21:25, 14:19, 15:18, 23:25)

Iyiola 22 (6 skokov), Jurič 14, Zupan 13, … ; Pelko 20, Livadić 20 (12 skokov),nAtanacković 17, Stoimenov 17, …

Standings provided by Sofascore

Isti ekipi se bosta v okviru pokalnega tekmovanja znova srečali v Hruševcu v ponedeljek ob 18. uri. Rogaška bo danes ob 13. uri začela gostujočo tekmo v Škofji Loki.