Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podčetrtani slavili po dveh podaljških


Ekipa Podčetrtka je sinoči na domačem parketu prišla do tretje zaporedne zmage v državnem prvenstvu. Tokrat so dve točki v tekmi z ekipo iz Šenčurja vpisali šele po dveh podaljških.

Po začetnih 0:5 so domači nadaljevali prepričljivo in prvo četrtino dobili za 7 točk. Šenčurjani so bili v drugi četrtini precej boljši nasprotnik in v 19. minuti sami povedli za 7, ekipi pa sta na glavni odmor odšli precej bližje (34:36).

Termalci so bili zlasti v drugi polovici tretjega kvartala uspešnejši od Gorenjcev in po 30 minutah vodili za 8. Četrta četrtina je minila v znamenju številnih izenačenj, izid pa je bil poravnan tudi po izteku igralnega časa. Za drugi podaljšek so gostje zadeli v zadnjih trenutkih, in sicer je Dino Murić, ki je skupaj vpisal 41 točk, zadel trojko od table. Takoj zatem so sicer domači zadeli, a koš ni veljal, ker je bila pred tem zahtevana minuta odmora. V drugem podaljšku so imeli pobudo domači, ki bi lahko na koncu ob uspešnem izvajanju prostih metov Domna Bratoža prišli tudi do stotice.

Terme Olimia Podčetrtek : Šenčur GGD 98:95 (23:16, 11:20, 27:17, 16:24, 8:8, 13:10)
Pelko 23, Atanacković 20 (11 podaj), Livadić 17, Stoimenov 14, Bratož 11, …; Murić 41, Malovčič 22, Kmetič 10, …

Standings provided by Sofascore

Državno prvenstvo se bo za ekipe z našega območja nadaljevalo 5. januarja, ko bo Rogaška gostovala v Šenčurju. Dan zatem bodo Podčetrtani gostovali v Domžalah. Šentjur bo 8. januarja gostil kranjski Triglav.