Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mlekarna Celeia vabi na uradno otvoritev prenovljene trgovine Zelene Doline

Trgovina z mlečnimi izdelki Zelene Doline, ki se nahaja ob proizvodnem obratu Mlekarne Celeia, je doživela prenovo. Več kot 25-letna tradicija trgovine in njena ponudba mlečnih izdelkov Zelene Doline je tisto, kar kupce že leta vrača v Arjo vas. Odslej s prenovljenimi prostori in s še bolj raznoliko ponudbo, vabi na idilično praznično vzdušje in uradno otvoritev, ki bo v petek, 15. decembra, 2023.

Da bi svojim zvestim in novim kupcem omogočili še bolj prijetno nakupovalno izkušnjo, so v Mlekarni Celeia prenovili trgovino Zelene Doline, ki se nahaja v Arji vasi, ob njihovem proizvodnem obratu. Za svoje kupce so ob prenovi obogatili obstoječo ponudbo mlečnih izdelkov Zelene Doline. Tako bodo kupci od sedaj lahko izbirali tudi med izbrano ponudbo vin, sokov, suhega sadja, domačih čajev, peciva, piškotov in ostalih lokalnih izdelkov zadrug in lokalnih kmetij. Med njimi se bo zagotovo našlo tudi kakšno lepo praznično darilce ali majhna pozornost za vsakdan, ki bo razveselila vaše bližnje.

Po prenovi bodo lahko kupci odslej izbirali tudi med domačimi izdelki zadrug in kmetij.

Kolektiv Mlekarne Celeia ob tej priložnosti vabi vse ljubitelje mlečnih izdelkov in lokalnih dobrot na uradno otvoritev, ki bo v petek, 15. decembra, 2023.

Dogodka se bo udeležila tudi Mlečna kraljica Zelene Doline Slovenije Alina Zupanc, kolektiv Mlekarne Celeia pa bo poskrbel za degustacijo sirov Zelene Doline, mesnin KZ Laško in vinsko spremljavo hiše vin Emino.

Vsak kupec bo na dan otvoritve deležen 10% popusta na celoten nakup, kar je še razlog več, da jih obiščete v prenovljenih prostorih.

Vljudno vabljeni!

Trgovina Zelene Doline po prenovi ponuja še prijetnejšo nakupovalno izkušnjo in kupce širom Slovenije vabi s širokim spektrom mlečnih izdelkov Zelene Doline.

 

Mlekarna Celeia