Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Božiček prijahal na konju in obdaril otroke v Rogatcu (foto)


V Občini Rogatec se je včeraj odvila čarobna prireditev, ki je obarvala predbožično vzdušje. Na Trgu Rogatec so zbrani dočakali Božičkov prihod, in to na prav poseben način – spremljan s konji. Dogodek je bil obogaten s pestro ponudbo domačih dobrot, rokodelskih izdelkov ter toplih napitkov v prijetnih hiškah.

Foto: Simon Valant

Organizator dogodka, Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec, je s svojim programom poskrbel za obiskovalce vseh starosti. Božičkov prihod na konju je zagotovo navdušil otroke, ki so z zanimanjem spremljali prihod Božička in njegovih štirinožnih spremljevalcev. Vsak izmed otrok je prejel tudi darilo iz rok Božička.

Konjeniški klub Strmol je poskrbel za konje in spremljevalno ekipo, ki je ustvarila pravljično vzdušje ob prihodu Božička. Plesna skupina KUŠ NIME je dodala piko na i s svojimi plesnimi točkami, ki so razveseljevale občinstvo. Posebno mesto na prireditvi pa so imeli tudi učenci VIZ OŠ Rogatec, ki so s svojimi ustvarjalnimi izdelki prispevali k prazničnemu vzdušju.

Foto: Simon Valant

Trg Rogatec se je spremenil v pravo pravljično deželo s številnimi stojnicami, ki so ponujale domače dobrote, rokodelske izdelke, hrano in raznovrstne tople napitke. Obiskovalci so imeli priložnost raziskovati te hiške, kjer so lahko našli izvirna darila za svoje najbližje ali pa se preprosto razvajali z dobrotami.

Fotogalerija: Simon Valant