Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Božiček obiskal otroke na drsališču v Podčetrtku (foto, video)


Zadnji teden v decembru bo postregel s pestrim dogajanjem na drsališču v Podčetrtku. Preteklo soboto je tam otroke obiskal božiček, s katerim so se lahko ti fotografirali. 

Dva dni pred božičem se je božiček ustavil v Podčetrtku, kjer je otroke obiskal na tamkajšnjem drsališču. Pred prihodom dobrega moža, ki so ga z nestrpnostjo čakali vsi otroci, se je odvila še otroška predstava “Prav posebno darilo”. Kmalu za tem je prišel božiček, ki je najprej otroke nagovoril, kasneje pa se je lahko vsak slikal z njim. Dogodek je s svojo plesno točko popestrila skupina Dancero. Da obiskovalci niso ostali lačni, pa so poskrbeli organizatorji s stojnico, kjer so ponujali toplo pijačo in prigrizke.

Po dogodku smo se pogovarjali z organizatorjem – Boštjanom Misjo, direktorjem GIZ Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje. Povedal nam je, da so letos tovrsten dogodek z obiskom božička, predstavo in fotografiranjem organizirali že sedmič, kar pomeni, da se je nabralo že kar nekaj fotografij in spominov. Včeraj so bili zelo zadovoljni z obiskom, prav tako pa je mnenja, da so bili zadovoljni tudi obiskovalci.

Misja je pojasnil, da se je s sobotnim dogodkom na drsališču dogajanje le še začelo. Od 27. do 31. decembra bo na drsališču vsak dan dogodek z živo glasbo. Še posebej je izpostavil 27. december, ko bo na oder stopil Kvartet Pušeljc, prav tako pa se bodo odvijale otroške delavnice. Na zadnji dan v letu bo tam dopoldne prirejeno silvestrovanje za otroke. Dodal je naslednje: “Drsališče je na ta dan odprto do 5. ure popoldan, potem pa se zapre in imamo silvestrovanje, ki pa letos ni na drsališču, ampak je v Podčetrtku pri gasilskem domu in ga organizirajo naša društva ter krajevna skupnost Podčetrtek.

Drsališče je središče pestrega decembrskega dogajanja

S prihodom božička se je dogajanje na drsališču le še dobro začelo. Na božični ponedeljek se bodo obiskovalci popoldan od 16. ure naprej lahko brezplačno drsali, dan kasneje pa se bo tam ob 17. uri odvila zabava z DJ Ilusion in animacijo Term Olimia. Dogajanje se bo nadaljevalo v sredo ob peti uri popoldan s koncertom Kvarteta Pušeljc in otroškimi delavnicami z Zabavomanijo, katere bodo otroci lahko obiskali tudi v četrtek, ko bo na oder ponovno stopil DJ Ilusion.

V petek vse prisotne čaka zabava s skupino Safe house, v soboto bo dobro vzdušje ponovno pričaral DJ Illusion, na zadnji dan v letu pa se bo ob 10. uri zjutraj tam odvilo otroško silvestrovanje. Za dober vstop v novo leto bodo 1. januarja ponovno ponudili brezplačno popoldansko drsanje. Več podrobnosti o prihajajočih dogodkih preverite tukaj.

Vabljeni k ogledu videa in fotografij z dogodka:

In še fotogalerija: