Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zmajčkova vesela nedelja v Kozjem: večnamensko dvorano zapolnili obiskovalci od blizu in od daleč (foto, video)


V nedeljo popoldan se je v Večnamenskem centru Kozje odvila prva Zmajčkova vesela nedelja v Kozjem, kjer ni manjkalo raznolikih zabavnih aktivnosti za otroke.

Ob treh popoldan se je pod streho tamkajšnjega večnamenskega centra začela prireditev, kjer je lahko vsak otrok našel nekaj zanimivega. Preizkusiti se je bilo mogoče v risanju in barvanju, otroci so se lahko preizkusili v športnem poligonu, se zabavali na napihljivih igralih in svoje spomine ovekovečili v foto kotičku. Otroke so razveseljevale tudi eksotične živali, kot so papige in mini kenguruji. Voditeljici Ana in Eva pa sta še dodatno poskrbeli, da vsem prisotnim ne bo dolgčas. Ti so si lahko ogledali otroško predstavo Gledališča Pravljičarna, za konec pa je prireditev popestril še Dejan dogaja band.

Otroška predstava

Med tem, ko so se njihovi otroci zabavali na različnih aktivnostih, so se lahko starši odžejali, se nasitili in preizkusili različne druge produkte na stojnicah, kjer so se predstavljali različni ponudniki. Bilo jih je devet, in sicer Optika Maestro Vision, kjer so ponujali možnost kontrole vida, Otroška trgovina Puffi, Slaščičarstvo Loli Podčetrtek, Pure Podsreda, kjer so ponujali vaflje, Celjske lekarne, Vina Mramor, Pivovarna Haler, Kmetija Kunej in Pintar Unikat.

Županja z izvedbo dogodka zelo zadovoljna

Na dogodku smo se pogovarjali tudi z Milenco Krajnc, županjo Občine Kozje, ki je ob Radiu Rogla in Rogaških novic ena izmed organizatoric dogodka. Povedala nam je, da so ob prvič organizirani tovrstni prireditvi izjemno zadovoljni, saj so v Kozje prišli ljudje od blizu in daleč. Ti so se zabavali na različnih igralih in raznovrstni ponudbi. Dodala je, da verjame, da bo dogodek mnogim ostal v trajnem spominu.

Na vprašanje, če lahko prireditev pričakujemo tudi naslednje leto, je odgovorila takole: “Zagotovo lahko prireditev pričakujemo tudi naslednje leto. Pomembno je, da pripravljamo stvari, ki vabijo, družijo in povezujejo tako najmlajše kot tudi starše. Zdi se mi, da smo na pravi poti. Se že veselimo že drugega takega družinskega srečanja v naslednjem letu.

Oglejte si fotografije in video z dogodka:

 

In še fotografije: