Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

NK Rogaška z najboljšim igralcem in trenerjem preteklega kroga


Nogometaši Rogaške so v 16. krogu nadigrali Radomljane, za kar so bili nagrajeni z nagrado za najboljšega igralca kroga, ki jo je prejel Oliver Kregar, in nagrado za najboljšega trenerja kroga, ki je romala v roke Oskarja Drobneta. 

Znana je enajsterica 16. kroga državnega prvenstva, ki je sestavljena po izboru obiskovalcev portala in uredništva Prvaliga.si. V najboljši enajsterici so se znašli kar trije člani prvoligaša iz Rogaške Slatine, in sicer Oliver Kregar, Nejc Gradišar ter Alen Korošec.

Oliver Kregar (Foto: Miha Hernavs/NK Rogaška/Facebook)

Poleg tega je bil 23-letni Kregar izbran za najboljšega posameznika preteklega kroga, Oskar Drobne pa za najboljšega trenerja. Nekdanji član Krke, Radomelj, Triglava in Olimpije, je na tekmi v Domžalah dosegel zadetek, ob tem pa se je znašel tudi v vlogi podajalca pri fantastičnem zadetku Roka Pirtovška.

Slatinčane, ki še vedno zasedajo dno lestvice, po reprezentančnem premoru najprej čaka pokalni dvoboj z ekipo 1975 Ljubljana, v državnem prvenstvu pa v soboto v Rogaško Slatino prihajajo Domžalčani.