Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kozje gostilo karate tekmo z udeležbo 24 klubov


V nedeljo je bilo v večnamenskem centru Kozje karate tekmovanje Kozjanski zmaj 2023. Udeležilo se ga je 144 tekmovalcev iz 24 klubov iz Slovenije in Italije.

Na treh tatamijih so potekale kate, borba na tarči in športne borbe. Kot poroča Miha Romih se je tekmovanje začelo po uvodnem zboru in uradni otvoritvi županje občine Kozje, Milence Krajnc.

Za gostiteljski Karate klub Kozjansko in Obsotelje je nastopilo veliko število tekmovalcev, in sicer: Ela Droždan Volf, Alex in Alina Gerečnik, Lea Bele, Benjamin Herman, Miha Jurak, Lili Križnik, Izak Lipnik, Andraž in Filip Lotrič, Tilen Majer, Damjan in Vasilije Marković, Luka Trbovc ter Vanna Vilk Petanjek.

Prejemniki priznanj za najboljše klube; foto: KKKO

Tekmovalci domačega kluba so osvojili kar 26 medalj, od tega 5 zlatih, 11 srebrnih in 10 bronastih. Na koncu tekme so podelili tri kristalne vaze za najboljše tri klube, a KKKO ni bil vključen v seštevek. Tretje mesto je osvojil karate klub Rudar, drugo Shotokan karate klub Kranj in prvo pa Shotokan karate klub Oplotnica.

Da je tekma bila organizirana na tako visokem nivoju, gre velika hvala organizacijskemu osebju, ki je pred tekmo in na dan tekme z veliko vnemo priskočilo na pomoč. Pri KKKO se zahvaljujejo vsem, ki so predano izvajali naloge. To so bili: Pepi Kladušek, Dani in Polona Lotrič, Leon in Martin Sodin, Suzana Ravnikar, Mateja Frangež – Herman, David Herman, Eva in Zala Petauer, Filip in Andraž Lotrič, Benjamin Herman, Ana in Lea Bele, Nataša Ferčec, Sandi Rajgl, Anže Križnik. Zahvala gre tudi osebju dvorane, lokalni skupnosti in pokroviteljem.