Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Jesenski utrinki s piknika šmarskega vrtca


V šmarskem vrtcu so konec prejšnjega meseca po nekaj letih premora ponovno obudili jesensko družabno srečanje oz. jesenski piknik.

Višinski pogled na prizorišče; foto: Matej Drofenik

Kot je zapisala Darja Lugarič iz Vrtca Šmarje pri Jelšah so pri pripravi družabnega dogodka sodelovali prav vsi: otroci, starši in zaposleni. Dogodek se je odvijal na prostem, pred centralno enoto Sonček, kamor so bile povabljene vse družine šmarskega vrtca.

“Pri organizaciji piknika je bila predhodna pomoč družin neprecenljiva, saj so skupaj zbrali ogromne količine kostanja. Hvala vsem za trud,” je poudarila Lugarič.

Spretnostne igre; foto: Matej Drofenik

Strokovni delavci so za otroke pripravili številne ustvarjalne in gibalne delavnice.

Ob igri in ustvarjanju se je imel prav vsak obiskovalec možnost posladkati s pečenim kostanjem in jabolki, ter okrepčati s čajem in vodo.

Igra z elastiko je vedno zabavna; foto: Matej Drofenik

O samem dogodku je še zapisala: “Na pikniku so obrazi naših gostov žareli, nasmeški na njihovih obrazih so bili široki, med vsemi so potekali sproščeni pogovori, otroci so se veselo in brezskrbno družili med seboj, opaziti je bilo tudi pozibavanje posameznikov v ritmu glasbe.

Z zadovoljstvom in medsebojno hvaležnostjo smo si obljubili, da bomo podobne oblike druženj ponovno organizirali in to kmalu.”