Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec z zmago na turnir lige prvakov


Ekipa Dobovca je dobro opravila preizkus pred nadaljevanjem mednarodne sezone. V tekmi državnega prvenstva je prepričljivo zmagala na gostovanju v Sevnici, danes pa državni prvaki začenjajo turnir elitnega dela lige prvakov.

V Posavju so črno-beli zanesljivo opravili z gostitelji, ki so s porazom v 8. kolu prvoligaškega tekmovanja padli na 6. mesto, medtem, ko Dobovec ostaja na vrhu.

Sevnica : Dobovec 2:7 (1:3)
0:1 Pasariček (3.’), 0:2 Čeh (9.’), 1:2 Drobne (14.’), 1:3 Pasariček (18.’), 1:4 Čeh (21.’),1:5 Kanjuh (24.’), 1:6 Cesarec (28.’), 2:6 Račič (31.’), 2:7 Kanjuh (33.’)

V ligi prvakov bodo odigrali štiri turnirje s po štirimi udeleženci. Dobovec bo igral v kosovski Prištini z gostitelji, Kairatom iz Kazahstana in Benfico iz Portugalske. Zmagovalci skupin se bodo uvrstili na finalni turnir lige prvakov.

Igralec Dobovca, Žiga Čeh, je pred turnirjem podal naslednji komentar: “Da bomo dobili težko skupino, je bilo jasno že pred žrebom, saj lahkih nasprotnikov v tem delu tekmovanja več ni. Odličen test za nas na vseh treh tekmah, da vidimo napredek predvsem v glavah, kjer upam in pričakujem, da bomo unovčili izkušnje, ki smo jih skupaj kot ekipa pridobili na prvih treh tekmah lige prvakov. Želim si predvsem treh dobrih predstav, za katere verjamem, da jih je ta ekipa sposobna prikazati. Če nam to uspe, verjamem, da tudi točke ne bodo izostale.“

Razpored tekem Dobovca (vse tekme ob 17h):

29. 11. – Benfica : Dobovec

30. 11. – Priština : Dobovec

2. 12. – Dobovec : Kairat Almaty