Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Rogatcu je prišlo do menjave na trenerskem položaju


Nogometni klub iz Rogatca je dobil novega trenerja. Kot so sporočili iz kluba, je Ibrahima Neskića na položaju trenerja članskega zasedbe zamenjal Gorazd But.

Upravni odbor Nogometnega kluba Mons Claudius in sedaj že nekdanji trener članskega moštva, Ibrahim Neskić, sta sporazumno prekinila sodelovanje. Trenersko palico Mons Claudiusa je prevzel dolgoletni igralec Gorazd But, v trenerski vlogi pa mu bosta asistirala Simon Yao Koffi in trener vratarjev David Sitar.

V klubu so se odločili dati priložnost mlajšemu trenerju, saj verjamejo v njegov potencial in strast do nogometa. 30-letni But, ki je v letošnji sezoni nastopil na vseh ligaških tekmah, še naprej ostaja tudi igralec, a bo članski dres oblekel le v nujnih primerih.

Ekipa Mons Claudiusa nastopa v Medobčinski članski ligi, ki nekako velja za četrti kakovostni rang slovenskega nogometa. V letošnji sezoni jim ne gre ravno po načrtih, na štirih tekmah so namreč vknjižili le eno zmago. Ugnali so Šmarje pri Jelšah, klonili pa so proti Žalcu, Mozirju in Zrečam. Danes bodo svojo drugo zmago iskali proti Laščanom.