Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 30. 10. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PROMETNE NESREČE Z MATERIALNO ŠKODO

Dne 23. 10. so policisti v naselju Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi vožnje po levi strani voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v nasproti vozeče vozilo. V nesreči se ni nihče telesno poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

25. 10. so policisti na relaciji Mestinje-Sladka Gora obravnavali prometno nezgodo, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega vozila, ki je zapeljal iz vozišča v obcestni jarek. Zaradi storjenega prekrška mu je bil izdan plačilni nalog.

28. 10. so policisti v naselju Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nezgodo, ki se je zgodila pretekli večer. Z zbranimi obvestili ter ogledom kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom ter trčil v kovinsko varnostno ograjo. Izdan mu je bil plačilni nalog.

ŽALIL GA JE

Dne 25. 10. so morali policisti posredovati v naselju Mestinje, kjer je na parkirišču občan žalil znanca. Zaradi navedenega mu je bil izdan plačilni nalog.

ZARADI VOŽNJE POD VPLIVOM ALKOHOLA ODREJENO PRIDRŽANJE

Prav tako 25. 10. je policijska patrulja v večernem času v kraju Grobelno ustavljala voznika osebnega vozila, ki pa znakov Policije ni upošteval in z vožnjo. Patrulja je voznika uspela ustaviti v naselju Šmarje pri Jelšah, kjer pa je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, saj mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal več kot 0,52 miligrama alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo odrejeno pridržanje do streznitve. Zoper navedenega so na pristojno Sodišče podali obdolžilni predlog.

DOMA JE VPIL IN ŽALIL OČETA

Dne 27. 10. so policisti posredovali v kraju Kristan Vrh, kjer je doma sin vpil in žalil očeta. Izdan mu je bil plačilni nalog.