Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 16. 10. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

TATVINA DENARJA

Dne 9. 10. so bili policisti obveščeni o tatvini denarnice, ki jo je neznani storilec 7.10. odtujil oškodovancu med javno prireditvijo na območju občine Kozje. V zvezi s kaznivim dejanjem še zbirajo informacije.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

10. 10. so policisti na območju občine Šmarje pri Jelšah ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila, ki je v cestnem prometu vozil vozilo pod vplivom alkohola. Vozniku je bila na kraju prepovedana nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper kršitelja je bil podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

Dne 11. 10. so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju občine Šmarje pri Jelšah. Ugotovljeno je bilo, da je kršitelj žalil svojega soseda z različnimi žaljivkami, po prihodu policistov na kraj pa je žalil še enega izmed policistov. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA IN PRIDRŽANJE

Istega dne so policisti na območju občine Šmarje pri Jelšah ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila, ki je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Vozniku je bila na kraju prepovedana nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje, prav tako je bil pridržan do streznitve. Zoper kršitelja je bil podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

SPLETNA GOLJUFIJA PRI NAKUPU VOZILA

11. 10. se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasil občan in naznanil, da se je preko spleta dogovoril s prodajalcem iz Italije za nakup osebnega avtomobila in je prodajalcu nakazal dogovorjeni znesek, vendar kljub dogovoru vozila ni dobil. V zvezi s kaznivim dejanjem še zbiramo informacije.