Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec z novo osmico napovedal turnir lige prvakov


Futsal ekipa Dobovca je odlična opravila z generalko pred turnirjem glavnega dela lige prvakov, ki ga bodo gostili v Podčetrtku.

V Rogaški Slatini so v okviru državnega prvenstva s kar 8:0 odpravili istrski Bronx. Enako visoko zmago so vpisali tudi v uvodnega kola. Po treh igralnih dneh so črno-beli edina ekipa s tremi zmagami.

Med strelce so se vpisali štirje igralci. Prvi je mrežo gostov zatresel Patrik Pasariček v 3. minuti igre, uspešen pa je bil še v 17. in 30. minuti, ko je postavil končni izid 8 : 0. Davor Kanjuh je zadel v 6., 26. in 29. minuti. Rodrigo Dasaiev je zadel v 5. minuti, Niko Cesarec pa je bil uspešen z 10 metrov v 16. minuti, ko je izvajal kazen po petem prekršku gostov.

Sedma evroudeležba

Dobovec bo kot aktualni slovenski državni prvak v evropskih tekmovanjih igral sedmič. Kar šestkrat se je uvrstil med 16 najboljših ekip. Leta 2021 je zaigral na finalnem turnirju osmerice v Zadru. Letošnjo sezono začenja kot 6.-rangirana ekipa, enako kot lani.

Prav tako je Dobovcu vnovič pripadla čast, da bo gostil turnir ene od 8 skupin glavnega dela lige prvakov, ki šteje svojo 23. sezono. Petič bo prizorišče Podčetrtek. V nadaljevanje se bosta prebili po dve najboljši ekipi.

Razpored tekem Dobovca (vse ob 20h)

Sreda, 25.10.: Club Sportiv United Galati (RO) : Dobovec

Četrtek, 26.10.: Dobovec : Etoile Lavalloise (F)

Sobota, 28.10.: Dobovec : Benfica (P)