Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec na turnirju lige prvakov še z upanjem za preboj naprej


Na futsal turnirju glavnega dela lige prvakov, ki ga v teh dneh gosti Podčetrtek, je ekipa Dobovca v prvih dveh tekmah iztržila točko.

Na prvi tekmi je Dobovec proti romunskemu predstavniku povedel z 2:0, a so gostje nekaj minut pred koncem prešli v vodstvo. Na koncu so črno-beli osvojili točko.

»V futsalu se vedno bojimo rezultata 2 : 0 ob polčasu, ker misliš, da si že dovolj naredil, a nisi. Izvlekli smo 3 : 3, ki nas mogoče še pelje naprej. Ostaneta nam še dve tekmi in vsak gol šteje. Mislim, da bo odločala gol razlika,« je po tekmi povedal Klemen Duščak.

Club Sportiv United Galati : Dobovec 3:3 (0:2)
0:1 Čeh (11.’), 0:2 Duščak (20.’), 1:2 Dudau (26.’), 2:2 Sasse (33.’), 3:2 Matei (36.’), 3:3 Duščak (37.’)

Na sinočnji tekmi s Francozi je bil Dobovec daleč od uspeha, čeprav so črno-beli začeli ofenzivno.

“Na drugi tekmi smo odigrali precej boljše v obrambi, čeprav smo na koncu izgubili 4:0. Nimam kaj zameriti svojim igralcem, dali so svoj maksimum, zadnji atom moči proti vrhunski francoski ekipi, ki je pokazala svojo moč in izjemen futsal. Premorejo sedem francoskih reprezentantov in dva Maročana. Vložili so precej sredstev v igralce in trenerja, danes izgledajo neugodno. To je ekipa, ki bo letos še naredila veliko nerede in nihče jih ne bi želel imeti za nasprotnika. Kljub temu smo večji del tekme igrali dobro obrambo, a trenutno je to največ, kar zmoremo. Treba je biti realen,“ je po tekmi povedal trener Dobovca, Kujtim Morina.

Dobovec : Etoile Lavalloise 0:4 (0:2)

V soboto bo ob 20. uri na sporedu še srečanje s portugalsko Benfico.Ta je s Francozi igrala neodločeno, Romune pa odpravila kar z 12:0.

Iz skupine 4, v kateri igra Dobovec, se bodo v elitni del tekmovanja prebile tri najboljše ekipe.