Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Uspešen zaključek poletja na Križan Vrhu


Člani Društva za šport, kulturo in razvoj vasi Križan Vrh so ob zaključku poletja pripravili prijetno druženje na klopcah pod kozolcem na Križan Vrhu 23, kjer imajo svoj sedež.

Mlado društvo je začelo zelo smelo; foto: DKV

Kot nam je sporočila Melita Žuraj je na začetku je prisotne pozdravil podpredsednik društva, David Žuraj, ki se je zahvalil vsem, ki na kakršenkoli način pripomorejo, da je letos ustanovljeno društvo zaživelo na polno. Vesel je, da uresničujemo cilje, ki so si jih ob ustanovitvi zadali skupaj s soustanoviteljema, Darkom Plesnikom in Jankom Polakom.

Kuha jih gre na Križan Vrhu dobro od rok; DKV

Želeli so, da bo ustanovitev društva korak k povezovanju prebivalcev vasi in da bo igralo ključno vlogo pri organizaciji različnih dogodkov, dejavnosti in projektov, ki bodo prispevali k ohranjanju kulturne dediščine vasi, spodbujanju športnih aktivnosti ter ustvarjanju pozitivne energije med prebivalci.

Ponosen je poudaril, da so ravno to dokazali z aktivnim sodelovanjem na letošnjih vaških igrah, kjer so tri vaščanke skuhale najboljšo juho in je ekipa šestih tekmovalcev dosegla prvo mesto v “mix” igri ter z odličnimi rezultati v ostalih igrah priigrala skupno prvo mesto in tako prevzela prehodni pokal.

Kvišku je šlo kar nekaj pokalov; foto: DKV

Vesel je, da so se povabilu na zaključni piknik odzvali župan občine Bistrica ob Sotli, Franjo Debelak, predsednik Športnega društva Bistrica ob Sotli, Matic Moškon, ter ostali gosti, ki so jih povabili v zahvalo, ker priskočijo na pomoč pri različnih aktivnostih.

Župan je pohvalil delo društva in izrazil zadovoljstvo nad izjemnimi dosežki. Poudaril je pomembnost skupnosti in sodelovanja ter obljubil podporo društvu pri nadaljnjem razvoju in projektih.

V ekipi je moč; foto: DKV

Moškon je prepoznal zavzetost ekipe in njihovih navijačev na letošnjih vaških igrah. Kot športnik je vesel dobrih rezultatov vsake ekipe, še posebej takrat, ko čuti močno povezanost cele vasi.

Piknik ob zaključku poletja je bil odličen način, da člani društva proslavijo svoje dosežke. Ob glasbi, dobri hrani in osvežilni pijači ter športnih igrah so se vsi skupaj odlično zabavali in družili pozno v noč. Takšna sproščena druženja so odlična priložnost za povezovanje in krepitev skupnosti, saj omogočajo, da se bolje spoznamo in uživamo v prijetni družbi.