Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slatinčani do delitve točk proti neposrednemu konkurentu (video)


Nogometaši Rogaške so v 7. krogu državnega prvenstva gostili Radomlje. Po uvodnem zaostanku so izid uspeli izenačiti, vendarle pa ni prišlo do preobrata.  

Rogaška : Radomlje 1:1 (1:1)
Thalisson (41′); Šošić (22′)

Rogaška: Baždarić, Lampreht, Mihalić, Kurtović (od 63′ Kregar), Thalisson (od 82′ Kantužer), Pavlović, Benedičič, Braut (od 49′ Pirtovšek), Flis (od 55′ Majcenić), Korošec (od 46′ Majcen), Miljanić

V Krškem sta ekipi srečanje odprli dokaj zadržano kot se za pomembnost dvoboja tudi spodobi. Vendarle so gostje v 22. minuti izkoristili neodločnost domače obrambe, ko je z razdalje do neoviranega strela prišel Madžid Šošić, ki je zatresel mrežo Rogaške.

Sledil je odgovor Slatinčanov, ki so v zaključku prvega dela igre prišli do izenačenja. Po dobri dvojni izmenjavi med Alenom Korošcem in Thalissonom je Brazilec uspešno premagal Luko Baša.

V drugem polčasu ni bilo spremembe izida, kljub temu, da je v 69. minuti prišlo do kočljive situacije, ko je Tin Hrvoj podrl Oliverja Kregarja, a sodnik Asmir Sagrković ni pokazal na belo piko. Rogaška je v izdihljajih obračuna sicer nekoliko pritisnila na vrata gostov, a brez uspeha. Zadnje sekunde dvoboja je zaznamovala tudi izključitev gostujočega nogometaša Dominika Prpića.

Črno-beli tako ostajajo na dnu lestvice z dvema točkama zaostanka za Radomljani. Po reprezentančnem odmoru sledi gostovanje pri Aluminiju.

Standings provided by Sofascore