Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 5. 9. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina v zadnjem tednu dni.

Kostrivnica, 28. 8. 2023

Policisti so bili napoteni na požar v naravnem okolju. Ugotovili so, da je občan kuril suho travo, pri čemer se je po okolici vil močan dim. Občan, ki je kuril, se je ob interveniranju nedostojno vedel do policistov in gasilcev, zato so mu policisti izdali plačilni nalog. Prav tako je bil kaznovan zaradi kurjenja.

Rogaška Slatina, 29. 8. 2023

Policisti so bili obveščeni o dogodku, kjer se je na gradbišču podrl gradbeni oder in pri tem poškodoval tam parkirana štiri vozila. Policisti zbirajo obvestila v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Rogatec, 1. 9. 2023

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom. Povzročitelj je po trčenju odpeljal s kraja in oškodovanki ni nudil podatkov. Policisti so ga izsledili in zoper njega uvedli postopek o prekršku.

Rogaška Slatina, 1. 9. 2023

Na vlaku, ki je vozil v smeri Celja, so bili prijeti trije državljani Afganistana, ki so nezakonito vstopili v državo. V postopku so zaprosili za mednarodno zaščito.

Rogatec, 2. 9. 2023

Policisti so bili obveščeni o požaru na tovornem vozilu, ki je prevažalo bale slame. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi samovžiga slame.

Rogatec, 4. 9. 2023

Policisti so odvzeli vozniško dovoljenje vozniku, ki je odklonil strokovni pregled. Ta mu je bil odrejenm saj je bil pozitiven na hitrem testu za droge. O prenehanju veljavnosti listine in sankciji bo odločalo sodišče.