Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pegazovi motoristi pod Janino pripravili pravi moto žur z zajtrkom (foto)


Motoristični klub Pegaz iz Rogaške Slatine je prejšnji konec tedna pripravil tradicionalno moto srečanje z živahnim dogajanjem.

Pogled na prizorišče; foto: MKP

V izteku smučišča Janina se je zbralo več sto obiskovalcev, tako članov številnih motorističnih klubov kot tudi običajnih obiskovalcev, ki so lahko spremljali različne družbne igre, tekmovanje za Pegazov pokal, zvečer pa ni manjkal niti koncert, nastopili sta skupini U živo iz Žalca in Black Summer iz Mozirja, in za tovrstne dogodke obvezni slači-predstava, kjer sta nastopila striptizerja Pia in Tadej.

Kot na večini javnih dogodkov v zadnjem času so tudi v Rogaški Slatini organizirali zbiranje sredstev za žrtve nedavnih poplav. Za slednje je bil pobudnik bobnar mozirske zasedbe, Primož Planovšek, ki se je ponovno zbrala po kar 24 letih.

Precej obiskovalcev se je odločilo za kampiranje; foto: MKP

Po oceni organizatorjev se je zbralo okoli 400 obiskovalcev, ki so se lahko družili do jutranjih ur. Na kraju je bilo poskrbljeno tudi za možnost prenočevanja, v kampu pa je bilo postavljenih okoli 70 šotorov.

Gostje so bili z gostoljubjem ekipe MK Pegaz navdušeni, zlasti z jutranjo kavico in zajtrkom. K oceni dogodka so dodali naslednje besede: “Takšnemu dogodku je botrovalo predvsem lepo toplo vreme in požrtvovalnost najbolj aktivnih članov!” Prav tako so bili klubski aktivisti uspešni pri pridobivanju podpore za tovrsten dogodek.