Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Občani Šentjurja, to so vam namenjena voščila ob občinskem prazniku

Občina Šentjur v nedeljo, na obletnico smrti velikega Slovenca, blaženega škofa Antona Martina Slomška, rojenega na Slomu pri Ponikvi, praznuje občinski praznik.

Vsako leto ga obeleži z osrednjo občinsko proslavo. Slavnostna akademija s podelitvijo priznanj ob prazniku občine Šentjur bo v nedeljo ob 19. uri v Ipavčevem kulturnem centru.

Občinski praznik je tudi priložnost, da se na vas, dragi občani, z voščilom obrnejo različni akterji iz družbenega, poslovnega in drugega življenja v domači občini. Povabili smo jih, da vam izrečejo voščilo in odzvali so se naslednji:

Občini Šentjur, oziroma njenim občanom ob občinskem prazniku voščijo:

Kavarna Tržnica

Kolektiv Kavarne Tržnica

 

Ahac

Ob občinskem prazniku občine Šentjur vam želimo mnogo pravih odločitev v pravem trenutku, medsebojno podporo in razumevanje ter optimističen odnos do prihodnosti.

Vsem iskrene čestitke.

Ekipa Ahac d.o.o.

 

Adheziv

Kolektiv firme Adheziv

 

Asfalt Kovač

Kolektiv podjetja Asfalt Kovač

 

Bohorč

Kolektiv Gostišča in prenočišča Bohorč

 

Razvojna agencija Kozjansko

Sodelavci in sodelavke Razvojne agencije Kozjansko

 

Knjižnica Šentjur

Jesen se vrača na naše travnike, hribe, naša polja in v gozdove. Tu, v občini Šentjur smo doma. V skupnost nas povezujejo medsebojna pomoč, sodelovanje, sočutnost in pošteno opravljeno delo. To je naša dediščina, ki jo izročamo mlajšim. Za praznik naši občini in občanom želimo prihodnost medgeneracijskega sodelovanja in sožitja.   

Kolektiv Knjižnice Šentjur

 

Super kmet

Kolektiv SUPER KMET

Spoštovane občanke in občani občine Šentjur,
na Kozjansko.info vam iskreno voščimo ob občinskem prazniku. Želimo vam, da bi bili ponosni dediči velikih sorojakov iz naših krajev, kot je blaženi Anton Martin Slomšek, skladatelji Ipavci, Franjo Malgaj in drugi. Ob skupnem izvoru je vse omenjene združevala iskrena in neomajna ljubezen do naroda in domovine, idealom, katerim so namenili vse svoje znanje, sposobnosti in tudi življenje.

Prispevek velikih Šentjurčanov za slovensko bit in kulturo priča o žlahtnosti tukaj rojenih ljudi. Naj se ta odraža tudi v vaših življenjih, najsi v družini, delovnem mestu, karierni poti. Srečno!