Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ko ženska ostane brez …

… rešitev za tak primer ima vsem dobro znana Mama Manka. Skoraj se ji je zgodilo, da bi ostala brez.

Brez svojega traktorja, ki je »zaškripal«. K sreči ima ažurne in kvalitetne serviserje, ki tako hitro poskrbijo zanjo, oziroma njen traktor, da še sama komaj verjame.  Zdaj jih roti, naj ji še moža spravijo k sebi.

Mama Manka in mož Karl na snemanju videospota za pesem »Da ne spipa, ko zaškripa, pred cerkvijo na Slomškovi Ponikvi«. FOTO: Lagerhof

Vse skupaj se je zgodilo nedolgo nazaj, v videospotu nove pesmi »Da ne spipa, ko zaškripa«, podjetja Lagerhof iz kraja Podplat pri Rogaški Slatini, ki prodaja novo in rabljeno kmetijsko mehanizacijo.
Že leta 2021 so z Manko izdali pesem »Ponudba je velika«, ki je bila vsesplošno zelo dobro sprejeta, med drugim je samo na portalu Youtube prejela več kot 750.000 poslušanj, skupno z ostalimi spletnimi kanali, pa si je videospot ogledalo več kot milijon ljudi.

Tokrat podjetje Lagerhof predstavlja pesem »Da ne spipa, ko zaškripa«, za katero so v začetku septembra posneli videospot, ki ga lahko vidite spodaj.
Besedilo pesmi je napisal Damjan Pasarič, melodijo in aranžma je prispeval Martin Juhart, pesem je bila posneta v glasbenem studiu Lugoton, pod izdelavo videospota pa se z idejo za scenarij in režijo podpisuje direktor Lagerhofa Nejc Šuc.
Za video produkcijo je poskrbelo podjetje Pratnemer.
Poleg Mame Manke v videospotu opazimo tudi najbolj brezkompromisnega človeka daleč na okrog, to je Vedeževalec Blaž.

Podjetje Lagerhof je sicer generalni uvoznik ter serviser kmetijske mehanizacije znamk Hofman, Ozdoken in drugih, zastopnik priznanih slovenskih znamk SIP, Uniforest, Robust, Creina,… poleg tega pa so distributer korejskih LS traktorjev za Slovenijo, Hrvaško in Madžarsko. Skupno ima podjetje v Sloveniji in na Hrvaškem že več kot 30 zaposlenih, poudarek je predvsem na gradnji lastne blagovne znamke Hofman, s katero so prisotni večinoma na avstrijskem in nemškem trgu, v zadnjem letu, ko so svoj delež prodaje v tujino dvignili preko 50% glede na celotno prodajo, pa so se razširili tudi na slovaški, madžarski in švicarski trg.

Videospot za njihov prvi videospot »Ponudba je velika«, si lahko ogledate TUKAJ.