Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Za slatinsko mladino v času počitnic na voljo mnogo aktivnosti


Tudi v Rogaški Slatini je čez poletne počitnice poskrbljeno za mlade, saj se lahko udeležijo mnogo aktivnosti. Ena izmed takih so Eline poletne delavnice, ki potekajo v juliju in avgustu.

Pri vsakem srečanju je za otroke pripravljena druga aktivnost. Na prvi delavnici so se podali na lov za skritim zakladom. S pomočjo namigov in ugank, ki so jih vodile skozi promenado, park in vse do smučišča Janina, so našli zaklad, ki ga je skril gusar Jack. Še ena aktivnost je bila Gibalnica pod drevesi, ki je bila zaradi slabega vremena izvedena v notranjih prostorih. Tam so se otroci spoznavali z osnovami otroške joge in pilatesa, se preizkusili v plesni improvizaciji in z mentorico sestavili lastno plesno koreografijo.

Delavnica Gibalnica pod drevesi; foto: MC Slatna

Izvedli so tudi Ustvarjalnico, kjer otroci s pomočjo mentorice ustvarjajo predmete, s katerimi lahko obogatijo notranje prostore. S tem dogajanja ni konec, saj se bodo lahko mladi kmalu udeležili turnirja v igranju namiznih iger in delavnice Kreiranje pozitivnega počutja, kjer jim bo predstavljeno, kako ustvariti svoj recept dobrega počutja in kaj nam lahko dobro počutje prinese na področjih, ki so nam pomembna. Eline poletne delavnice organizira MC Slatna.

Delavnica Ustvarjalnica; foto: MC Slatna