Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V gasilsko-kulturni dom Šentvid prihaja komedija Slovenska vicoteka, brezplačen vstop za člane gasilskih društev občine Šmarje pri Jelšah

V gasilsko-kulturni dom Šentvid prihaja komedija Slovenska vicoteka – kmečki stand-up show. Ogled predstave je brezplačen za vse člane gasilskih društev v občini Šmarje pri Jelšah.

Sprememba lokacije in pomembno obvestilo za člane gasilskih društev

Kljub izboljšani napovedi, se spreminja lokacija predstave Slovenska vicoteka, saj je teren zaradi obilnejših padavin preveč razmočen. V četrtek, 27. julija 2023, ob 20.00 uri se predstava tako prične v Gasilsko-kulturnem domu Šentvid!

Zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah sporoča, da omogočajo brezplačen ogled predstave članom gasilskih društev Občine Šmarje pri Jelšah, da se s tem vsaj malo zahvalijo za vso požrtvovalnost in ves trud, s katerim so v zadnjih dneh pomagali ljudem, prizadetim v zadnjih neurjih.

Brezplačni vstop tako omogočajo vsem članom, z gasilsko uniformo, prostovoljnih gasilskih društev z območja Občine Šmarje pri Jelšah:
PGD Šmarje Pri Jelšah
PGD Kristan Vrh
PGD Mestinje
PGD Sladka Gora
PGD Sveti Štefan
PGD Šentvid pri Grobelnem
PGD Zibika

 

Slovenska vicoteka – Kmečki stand-up show

100% najbolj zabavna komedija v Sloveniji (komedija, po kateri boste ugotovili, da se še na nobeni predstavi niste toliko smejali!).

VSTOPNICE:

Cena vstopnice v predprodaji je 13 eur, na blagajni dogodka pa 15 eur.

  • TIC Šmarje (Zavod TŠM) 031 420 653,
  • 040 336 672 (Toni),
  • ali na spletni strani TUKAJ.

Žena, gostilna, kmetija!

Kmet Jože in kmet Janez nas bosta do solz nasmejala z zgodbami iz njunega kmečkega življenja in obvezne gostilniške rekreacije. Ne zamudite priložnosti za najbolj zabaven večer in za – 75 minut popolnega smeha.

Mnenja gledalcev (nelektorirano):

“Bilo je enkratno in faaajn smešno. Vsi smo krepali od smeha … Ko sem zunaj malo spraševal folk so trdili, da tako smešne komedije še niso vidli in to še brez postavljene scene. Ma ona dva nista imela nič, razen v srceh polno humorja in gledališkega znanja. Moja žena je gledala veliko komedij, jaz priznam prvo … a ona pravi, da tako smešne še ni videla.”

“Vedela sem, da bo zabavno, ampak da bo pa tako smešno, nisem pričakovala. Hvala obema igralcema, da sta nas nasmejala. To rabimo vsi, da za hip pozabimo na skrbi in se nasmejimo odličnemu humorju.”“Še sreča, da predstava ni trajala še dlje, ker ne bi več zdržala. Od silnega smeha me je že “ornk” lulat.«

Igrata: Jože Čamernik in Janez Cankar

JANEZ CANKAR, amaterski igralec iz Podlipe pri Vrhniki. Večina gledalcev ga pozna kot hišnika Jožeta iz legendarne serije TV Dober dan. Danes Janez nastopa v komediji Slovenska vicoteka, s katero je odigral že skoraj 100 ponovitev. Poznan je tudi njegov brat Vinko Cankar (nekdanji član skupine Čuki).

JOŽE ČAMERNIK, neuradni državni »vicmaher« prvak. Tudi Jože je amaterski igralec iz Dragomerja pri Vrhniki. Jože blesti s svojim humorjem in vloga v Slovenski vicoteki mu je pisana na kožo. Tudi pri Jožetu je poznana njegova sestra – pevka Andreja Čamernik, (Avsenik, Mesečniki …), danes pa nastopa in poje predvsem s svojim možem Danijelom Rampretom.

 

 

TŠM Šmarje pri Jelšah