Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentjurski atleti do treh medalj na prvenstvu Slovenije do 18 let (video)


Minuli vikend se je v Novi Gorici odvilo prvenstvo Slovenije za kategorijo U18. Ob številnih uspehih članov Atletskega kluba Asfalt Kovač Šentjur so najbolj izstopali atleti, ki so si prislužili medaljo.

Urška Ogrizek je z novim izjemnim tekom na 100 m prišla do zlate medalje, ob tem pa je podrla tudi osebni in absolutni klubski rekord, ki ga je postavila prav ona sredi junija. Tokrat je njen čas znašal 12,04 s, znova pa je dosegla tudi normo za prihajajoči Olimpijski festival evropske mladine.

Urškin zmagovalni tek v mestu vrtnic:

Izjemno formo kaže tudi Jakob Cmok, ki je v teku na 2.000 m z zaprekami zasedel drugo mesto, ob tem pa je s časom 7:03,53 podrl svoj osebni in klubski U18 rekord. Osebni in klubski rekord U18 je prav tako uspelo doseči tudi Filipu Cmoku v teku na 1.500 m, kjer je zasedel šesto mesto. Izredno uspešen je bil tudi v teku na 3.000 m, kjer je v cilj pritekel kot drugi, tudi v tem primeru pa je izboljšal svoj osebni rekord.

Osebne rekorde so v teku na 800 m dosegli tudi Val Filej, Jakob Cmok in Filip Lakner. Do svojih prvih nastopov na različnih tekaških razdaljah pa so prišli še Teja Amon, Val Filej in Lara Šturbej.