Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kuhinja pod gradom v Podčetrtku: poskrbljeno za dobro hrano in živahno vzdušje (foto, video)


V Večnamenski športni dvorani v Podčetrtku se je minuli četrtek odvila Kuhinja pod gradom, kjer je mnogo ponudnikov poskrbelo za dobro hrano in pijačo.

Dogodek, ki ga je organiziral TIC Podčetrtek, se bi moral odviti na prostem sredi Podčetrtka, vendar pa je bil zaradi slabega vremena prestavljen pod streho. Kljub temu se ga je udeležilo mnogo obiskovalcev, še vedno pa je bilo mogoče začutiti pozitiven in vesel utrip dogajanja.

Tam se je predstavilo mnogo lokalnih in drugih ponudnikov hrane in pijače. Svoje dobrote so obiskovalcem ponujali Gostilna Krpan, Stric Kovač, Restavracija Haler, Gostilna Kunst, Domačija Žagar, Hiša vin Emino, Vino Mramor, Domačija Amon, DV Virštanj in Sweet point, svoje izdelke pa je predstavil tudi poznani sodnik iz šova Masterchef Karim Merdjadi. Ob poizkušanju različnih jedi je prisotne spremljala glasba, za katero je poskrbela Swing brigada.

Na Kuhinjo pod gradom prišlo mnogo tujcev

Vsi prisotni, ki smo jih na dogodku vprašali za mnenje, so ponudbo in izvedbo pohvalili. Edina pripomba nekaterih je bila slabo vreme, na kar pa seveda ne moremo vplivati.

V športni dvorani smo naleteli na direktorja organizatorskega društva, Boštjana Misjo, ki je izrazil razočaranje, da dogajanja niso mogli izpeljati na prostem, kjer bi bil povsem drug čar. Kljub temu je zelo zadovoljen z obiskom, saj so ljudje zapolnili dvorano, prišlo je tudi mnogo domačinov, česar je najbolj vesel. Prav tako je povedal, da so pri oglaševanju uspešno sodelovali s Termami Olimia, kar je na Kuhinjo pod gradom privabilo mnogo tujcev: “Opažamo tudi zelo veliko tujcev in veliko turistov, kar je odlično za nas in tudi za terme.

Vabljeni k ogledu videa in fotografij z dogodka: