Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gasilska veselica v Šmarju pri Jelšah: Modrijani prisotne zabavali dolgo v noč (foto, video)


Minulo soboto se je v Šmarju pri Jelšah odvila vsakoletna gasilska veselica, na kateri je letošnje leto nastopil Ansambel Modrijani, poleg tega se je na isti dan pri tamkajšnjem gasilskem društvu odvilo tekmovanje.

Konec tedna je v Šmarju pri Jelšah napočil čas za vsakoletno gasilsko veselico, ob kateri se je odvijalo še gasilsko tekmovanje za prehodni pokal Občine Šmarje pri Jelšah. Najprej so nastopili člani Kvarteta Pušeljc, nato pa so vse prisotne še dolgo v noč zabavale in na plesni oder zvabile poskočne pesmi Ansambla Modrijani.

Prostor pod šotorom je bil povsem napolnjen; foto: Hana Kamplet

Sončno vreme, tople temperature in raznoliko dogajanje so pred tamkajšnji gasilski dom privabili veliko Šmarčanov, mnogi željni zabave pa so prišli tudi iz drugih krajev. Na lokaciji dogajanja je bilo poskrbljeno za hrano in pijačo, svojo srečo je bilo mogoče preizkusiti v srečelovu, za najmlajše pa so bili na voljo helijevi baloni. Na veselico je namreč prišlo mnogo mladih, ni pa manjkalo niti malo starejših. S tem lahko zaključimo, da se je Šmarju odvil še en dogodek, ki je v kraj s sabo prinesel še kanček več življenja.

Kot nam je povedala mlada obiskovalka, obiska dogodka ne obžaluje: “Na veselico sem odšla s prijateljicami, imele smo se super, veliko ljudi je tudi plesalo, saj so Modrijani fajn igrali. Vzdušje je bilo nasploh odlično.

Foto: Hana Kamplet
Gasilci so pred veselico s skupnimi močmi postavili šotor; vir foto: FB/Pgd Šmarje