Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Člana slatinskega boks kluba nastopila v finalu regionalne boksarske lige v Srbiji


Na zadnji junijski vikend je potekal finale Regionalne boksarske lige bivše Jugoslavije, kamor so se uvrstile 4 najboljše ekipe s prostora bivše skupne države.

V finale, ki je potekal v Novem Pazarju na jugu Srbije, so se uvrstili Boks klubi Novi Pazar, Slavija Banja Luka, Sombor ter Loznica. Za ekipo Slavije sta tokrat nastopila tudi dva člana slatinskega Boks kluba Legionar, Gal Šepic v kategoriji do 71kg in Gašper Podgoršek v kategoriji do 75kg.

Gal med tekmo; vir foto: BK Legionar

Slavija se je prvi dan tekmovanja pomerila s Somborom, v drugi dan tekmovanja pa so se uvrstili le zmagovalci dvobojev prvega dne. Gal se je pomeril proti Kubancu Antoniu Bissetu, ki nastopa za Somobor, vendar pa je zaradi sodniške napake, ki so jo po tekmi priznali, izgubil s 3:2. Naslednji dan Galu kljub vloženi pritožbi niso dovolili nastopiti, s tem pa se je tekmovanje za njega končalo.

Gašper je prvi dan z rezultatom 3:2 premagal Vladimirja Gubaša. Dvoboj je bil prekinjen malo pred koncem zadnje runde, saj je Gubaš z glavo udaril Podgorška, kateremu je počila ličnica. Ker pa se je to zgodilo v zadnji rundi z nedovoljenih udarcem, se dvoboj prekine in se seštejejo točke do trenutka poškodbe. S tem je Gašper zasluženo zmagal. Drugi dan bi moral boksati z Almirjem Memimičem iz Novega Pazarja. Pred tem je moral opraviti uradno tehtanje, vendar mu zdravnik razumljivo ni dovolil nastopa. Prvak lige je postal Novi Pazar, drugo mesto je zasedel Sombor, tretja je bila Slavija in četrta Loznica.

Gašper med tekmo; vir foto: BK Legionar