Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V sredo in četrtek v Šmarje pri Jelšah prihaja kolesarska karavana dirke Po Sloveniji (potek trase, dogajanje)

Tudi letos gre kolesarska karavana dirke Po Sloveniji skozi občino Šmarje pri Jelšah. Kolesarje boste lahko spremljali v sredo in četrtek. Glavno dogajanje se bo odvilo v sredo, ko bo v Šmarju tudi leteči cilj. V Šmarje bodo kolesarji prišli okoli 14.39.

 

Previden čas zapor v občini Šmarje v sredo, 14. junija:

Spodnji Vrh (okoli 14.24), Breze (okoli 14.29), Hotunje (okoli 14.30), Ponikva (okoli 14.32), Šentvid pri Grobelnem (okoli 14.38), Šmarje pri Jelšah (okoli 14.39), Strtenica (okoli 14.56), Spodnje Mestinje (okoli 15.06)

Previden čas zapor v občini Šmarje v četrtek, 15. junija:

Šentvid pri Grobelnem (okoli 12.07), Šmarje pri Jelšah (okoli 12.14), Mestinje (okoli 12.18)

Predvidene zapore se bodo začele 15 minut pred prihodom kolesarjev.

 

Glavno dogajanje v Šmarju bo v sredo, okoli 14.39

Prvi del dogajanja se bo odvil ob cesti Dobrava

Kolesarji bodo zavili mimo koloparka in pot nadaljevali po novi cesti Dobrava. Tam jih bodo pričakali otroci osnovne šole in vrtca Šmarje pri Jelšah. Pripravljajo celovito predstavitev, ki se jo bo udeležilo okoli 850 otrok. Vabljeni tudi njihovi starši.

Osnovnošolski otroci so v ta namen pri likovnem pouku in doma pripravili zastavice, ki jih bodo uporabili pri navijanju. Nekaj jih bo kolesarje pričakalo ob cesti pri OŠ, nekaj tudi na nadhodu.

Vrtčevski otroci, vzgojiteljice in starši bodo skupaj sodelovali v spremljevalnem programu, ki bo potekal na nogometnem in asfaltnem igrišču v športnem parku Šmarje pri Jelšah.

Zavod TŠM in Občina Šmarje bosta poskrbela za varnost pri šoli in ob cesti Dobrava.

 

Drugi del dogajanja se bo odvil ob glavni cesti med stavbo občinske uprave in pošto

Vabljeni tudi vsi ostali kolesarski navdušenci na prizorišče letečega cilja, ki po potekal med Občino Šmarje pri Jelšah in pošto okoli 14.47.

Tam vas bodo pričakali ekipi ŠCT – Šmarje Cycling Team in Šentjur Power. Pridružilo pa se bo tudi podjetje Linde viličar.

V ta namen so v Šmarju namestili tudi 20 modrih in rumenih koles, v barvah šmarskega grba, za kar je poskrbelo Avtokleparstvo in ličarstvo Krajnc.

Za varnost bo poskrbelo PGD Šmarje pri Jelšah

 

 

 

Vabljeni torej, da se pridružite navijanju za kolesarje v Šmarju!

 

Naročnik: Občina Šmarje pri Jelšah