Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Bistrici ob Sotli stekel 42. nočni turnir v malem nogometu za pokal Marije Broz


Predzadnjo soboto v juniju se je pod organizacijo Športnega društva Bistrica ob Sotli odvil 42. nočni turnir v malem nogometu za pokal Marije Broz.

Ta tradicionalen turnir v malem nogometu je sicer eden izmed prvih organiziranih turnirjev v državi, letos pa se ga je udeležilo 20 ekip iz celotne Slovenije.

Na turnirju je je zbralo veliko obiskovalcev; foto: Nick Urek

Prvo mesto je po streljanju kazenskih strelov zasedla ekipa Korektbau iz Velenja, drugo mesto pa so osvojili igralci ekipe ŠD Buče. Na tretjo stopničko so stopili nogometaši iz Novega mesta, ki so tekmovali pod ekipo Atmosfera caffe, nehvaležno četrto mesto pa je osvojila ekipa Krško mix. Za najboljšega igralca turnirja je bil izbran Smajo Delić iz ekipe Korektbau, največ zadetkov je dosegel član ekipe ŠD Buče Filip Frece, mesto najboljšega vratarja pa je zasedel Bego Smajlović, prav tako iz Korektbau. Peterko turnirja so sestavljali Bego Smajlović in Smajo Delić iz Korektbau, Mark Kerin iz Krško Mix ter Kristjan Bercko in Jakob Hočevar iz ŠD Buče.

Kot so zapisali na Facebooku, so organizatorji z obiskom zelo zadovoljni, saj se je ob igrišču zbralo lepo število gledalcev in navijačev, katere je zabaval ansambel Računajte na nas.

Ena izmed tekem; foto: Nick Urek